Головна Новини Світ Росія З'явилась реакція Кремля на приїзд Блінкена до України
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилась реакція Кремля на приїзд Блінкена до України

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на візит держсекретаря США Ентоні Блінкена в Україну.

6 вересня 2023, 14:35 comments3379
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Держсекретар США Ентоні Блінкен 6 вересня прибув в Україну. Речник Кремль Дмитрій Пєсков відреагував на приїзд американського високопосадовця та повторив наративи російської пропаганди. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

З'явилась реакція Кремля на приїзд Блінкена до України

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Пєсков зауважив, що Сполучені Штати постійно оголошують необхідність підтримувати Україну у війні проти Росії. Разом з тим речник Кремля звинуватив США за нібито продовження війни в Україні.

"Ми неодноразово чули заяви про те, що вони мають намір підтримувати Київ стільки, скільки буде потрібно. Тобто вони, по суті, збираються продовжувати тримати Україну в стані війни і вести і продовжувати цю війну до останнього українця, не шкодуючи на це грошей", — заявив Пєсков та додав, що це не змінить ходу військових дій.

Наразі Блінкен встиг зустрітись з очільником МЗС України Дмитром Кулебою. Під час розмови Блінкен відзначив, що Україна показала "хороший прогрес" у контрнаступі. Держсекретар США також наголосив, що він прибув аби обговорити усе, що потрібно Україні для довгострокової перспективи, аби російська агресія в майбутньому не повторилась.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російське міністерство закордонних справ відреагувало на нові умови від ООН, які стосуються можливості відновити зернову угоду. Вони були запропоновані Росії після зустрічі Путіна та Ердогана в Сочі.

Також "Коментарі" писали про речницю МЗС РФ Марію Захарову, яка заявила, що Україні слід приготуватись. Захарова таким чином погрожує, що Україну чекатиме шлях Гаіті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини