Головна Новини Світ США Бризнули в обличчя з балончика: в Мережі з'явилося шокуюче ВІДЕО затримання дитини поліцейськими в США
commentss НОВИНИ Всі новини

Бризнули в обличчя з балончика: в Мережі з'явилося шокуюче ВІДЕО затримання дитини поліцейськими в США

Поліцію викликала мати дитини

1 лютого 2021, 11:02
Поділіться публікацією:
















Бризнули в обличчя з балончика: в Мережі з'явилося шокуюче ВІДЕО затримання дитини поліцейськими в США

У Нью-Йорку поліцейський бризнув дитині в обличчя з перцевого балончика - фото: pixabay.com

У соціальній мережі з'явилося відео жорстокого затримання 9-річної дитини поліцейськими. На дівчинку надягли наручники та бризнули в обличчя з перцевого балончика. Про це повідомляє видання The Sun.

Інцидент трапився в північній частині штату Нью-Йорк. У поліцію надійшло повідомлення від місцевої жительки, яка повідомила, що її хоче вбити власна дочка. Також, за словами жінки, після скоєння задуманого дитина мала намір накласти на себе руки. На місце події негайно виїхали правоохоронці.

На одному з відео, опублікованому на каналі Colorado Donkey Watch, видно як дитина тікає від прибулої на місце поліції. Деякий час правоохоронцям довелося витратити на те, щоб  впіймати дівчинку. Однак вона одразу ж почала чинити опір і кричати.


"Я хочу до свого тата. Почекай, я просто хочу побачити батька, будь ласка. Я вимагаю!", — весь час кричала 9-річна дівчинка, поки її намагалися зловити правоохоронці.

Після чергової спроби заспокоїти дівчинку і посадити її в поліцейську машину, правоохоронці наділи на неї наручники.  Однак навіть це не допомогло заспокоїти буйну дитину. В результаті один з правоохоронців дістав перцевий балончик і бризнув невгамовній дівчинці прямо в обличчя. Тільки після цього вона трохи заспокоїлася.

Пізніше заступник начальника поліції Рочестера Андре Андерсон заявив, що дитина схильна до суїциду. На цей момент подробиці події встановлюються. Відео було опубліковано на YouTube-каналі KHOU 11.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв читачам про те, що в центрі Москви чоловік скоїв самопідпал. У Мережі з'явилося шокуюче відео. Також сайт інформував про те, що в США прямо в супермаркеті школярка вбила 15-річну дівчинку, показуючи це в прямому ефірі в соціальній мережі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини