Головна Новини Світ США "Буде трагедія": Марк Міллі закликав Конгрес терміново виділити допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

"Буде трагедія": Марк Міллі закликав Конгрес терміново виділити допомогу Україні

Колишній очільник армії США закликав Конгрес не зволікати з допомогою Україні

1 березня 2024, 20:27
Поділіться публікацією:

Без американської допомоги Росія отримає стратегічну перевагу над Україною, що може закінчитися трагедією, заявив колишній головнокомандувач Збройних сил США Марк Міллі.

"Буде трагедія": Марк Міллі закликав Конгрес терміново виділити допомогу Україні

Марк Міллі підтримував Україні з перших днів вторгнення РФ. Фото з відкритих джерел

"Без західної підтримки Росія з часом отримає стратегічну перевагу над Україною, яка буде руйнівною. Це буде трагедія, тому що в цей момент українці більше не зможуть успішно захищатися", — заявив екс-очільник армії США.

Марк Міллі закликав членів Республіканської партії розблокувати допомогу Україні. Інакше, за його словами, світовий порядок, заснований на принципах демократії, може отримати "смертельний удар".

Разом з тим, Марк Міллі визнав, що після Афганістану та Іраку американцям набридли війни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що якщо Україна програє війну РФ, диктатор Володимир Путін не зупиниться та нападе на країни НАТО, заявив на слуханнях Комітету з питань збройних сил Палати представників очільник Пентагону Ллойд Остін. "Якщо Путін досягне успіху в Україні, він не зупиниться. Путін продовжить більш агресивні дії в регіоні. А інші автократи в усьому світі будуть дивитися на це і будуть заохочені тим фактом, що це сталося і що ми не змогли підтримати демократичну державу", — наголосив глава Пентагону.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що під час боїв в Авдіївці та за межами міста російська армія застосовує різне озброєння і тактику, розповів заступник командира Третьої окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. За словами офіцера ЗСУ, ворог постійно адаптується, шукає різні шляхи та при цьому традиційно не береже особовий склад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини