Головна Новини Світ США Часу чекати більше немає: у Байдена терміново звернувся до Конгресу про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Часу чекати більше немає: у Байдена терміново звернувся до Конгресу про допомогу Україні

Білий дім терміново звернувся до Конгресу щодо допомоги Україні

4 грудня 2023, 13:32 comments4860
Поділіться публікацією:

Директор Офісу менеджменту та бюджету США (відділ при Виконавчому офісі президента США) Шаланда Янг надіслала Конгресу терміновий лист про необхідність затвердити допомогу Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє АР.

Часу чекати більше немає: у Байдена терміново звернувся до Конгресу про допомогу Україні

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

У листі до лідерів Палати представників та Сенату, який вже було оприлюднено, директор Управління з менеджменту та бюджету Шаланда Янг попередила, що до кінця року в США закінчаться кошти для відправки зброї та допомоги Україні, заявивши, що це "поставить Україну на коліна" на поле бою.

Вона додала, що США вже закінчили гроші, які вони використали для підтримки української економіки, і "якщо економіка України впаде, вони не зможуть продовжувати воювати, повна зупинка".

"У нас закінчилися гроші — і майже закінчився час", — написала вона.

Нагадаємо, 20 жовтня Білий дім запросив у Конгресу майже 106 млрд доларів для України, Ізраїлю та інших пріоритетних сфер.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у США під передвиборну кампанію, що розварюється, і пов'язану з цим посилену ескалацію між демократами і республіканцями, Білий дім продовжує закликати парламентаріїв не зволікати з виділенням коштів, необхідних для продовження допомоги Україні. Тим часом колишній командувач армії США в Європі генерал у відставці Бен Ходжес заявив, що Штати та інші союзники України повинні перестати говорити стандартними фразами про те, що будуть з нашою країною стільки, скільки потрібно, а чітко заявити, що вони хочуть саме перемоги України війни з РФ. Чи є надія на те, що заклики Білого дому будуть почуті Конгресом, а заклики Ходжеса – Білим домом? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 грудня 2023, 13:55

Нічого не станеться і ніщо не впаде. Нас так залякували агробариги що світ з голоду помре. Потім автобариги розповідали що блокада на кордонах все зупинить. Влада як крала так і продовжує красти ніщо на неї не вплине. Не треба залякувати. Просто світ стане безпечніше. Достав вже час припинити підтримку терористичних юдейських бариг, яким вигідна вічна війна.


Новини