Головна Новини Світ США Чергова підніжка від США: Байден відмовився їхати в Німеччину на «Рамштайн»
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергова підніжка від США: Байден відмовився їхати в Німеччину на «Рамштайн»

Байден не полетить до Німеччини через ураган

сьогодні, 18:21
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден відклав свій візит до Німеччини через ураган "Мілтон", який найближчим часом має обрушитися на штат Флорида, повідомила речниця Білого дому Карін Жан-П'єр.

Чергова підніжка від США: Байден відмовився їхати в Німеччину на «Рамштайн»

Джо Байден

За її словами, Байден вирішив відкласти заплановані поїздки до Німеччини та Анголи через загрозу урагану "Мілтон" і його прогнозовану траєкторію та силу.

Як повідомила речниця Білого дому, президент США залишиться в країні, щоб особисто контролювати підготовку до урагану та заходи реагування на нього, а також спостерігати за ліквідацією наслідків урагану "Гелен", який нещодавно вразив південний схід Сполучених Штатів.

При цьому очікувалося, що Байден візьме участь у зустрічі Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн", яка має відбутися в Німеччині 12 жовтня. Це має бути перша зустріч цього формату на рівні лідерів держав.

"Другого саміту миру у листопаді не буде. Президент Байден не приїде на зустріч "Рамштайн" через ураган Мільтон. До завершення цього тижня цілком можливе оприлюднення інформації про те, що плану перемоги ніякого нема, а є список бажань Зеленського, який роздратував наших партнерів настільки, що процес досягнення компромісу між Україною і Росією відбудеться без участі України", — заявив політичний аналітик Павло Нусс.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Офісі президента заявили, що другий Глобальний саміт миру, який планувався на листопад 2024 року, не пройде в зазначені терміни, але підготовчі роботи повинні бути завершені до цього часу.

Також "Коментарі" розповідали, що Байден ухвалив рішення виводити Україну на переговори з РФ у слабкій позиції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини