Головна Новини Світ США Чергові обіцянки: Трамп гарантує мир в Україні до своєї інавгурації
commentss НОВИНИ Всі новини

Чергові обіцянки: Трамп гарантує мир в Україні до своєї інавгурації

Дональд Трамп обіцяє закінчити війну в Україні до інавгурації

9 серпня 2024, 16:58
Поділіться публікацією:

Дональд Трамп, екс-президент США заявив, що може закінчити війну в Україні до того, як знову увійде на посаду, якщо виграє вибори. У розмові з журналістами Breitbart News він сказав, що знає, як домовитися про мир, бо добре знайомий із лідерами обох сторін конфлікту.

Чергові обіцянки: Трамп гарантує мир в Україні до своєї інавгурації

Дональд Трамп обіцяє закінчити війну в Україні до інавгурації

"Я знаю обох глав країн. Я дуже добре знаю президента Путіна. Я хочу, щоб смерть зупинилася. Є смерть і є руйнація. Вони руйнують усю тканину певної частини світу. Я хочу, щоб це було предметом переговорів і щоб це було зроблено", – додав Трамп.

Трамп також розкритикував чинну адміністрацію США та віце-президента Камалу Харріс. Він вважає, що вона не справляється із завданням і її дії можуть призвести до великої війни.

"Вона взагалі не впорається з цим. Я не думаю, що вона щось зробить. Я думаю, що це просто продовжиться, і мільйони людей загинуть. Це може перерости у світову війну. Вона не здатна це зробити. Я хочу це зробити". У мене завжди були дуже добрі стосунки з обома чоловіками, і я вважаю, що перебуваю у дуже хорошому становищі", — заявив політик.

Якщо Трамп виграє вибори, він обіцяє укласти мирну угоду між виборами у листопаді та інавгурацією у січні. Він упевнений, що його знання ситуації та стосунки з лідерами допоможуть йому у цьому.                                                               

Читайте також на порталі "Коментарі" — У США змінилася позиція щодо війни в Україні, про це заявив російський опозиціонер Ілля Пономарьов. Джо Байден перетворився на "кульгаве качку", тому більше не зможе блокувати допомогу Україні




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини