Головна Новини Світ США Чи є докази розкрадання зброї США в Україні: що сказав Пентагон
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є докази розкрадання зброї США в Україні: що сказав Пентагон

Пентагон не знайшов доказів розкрадання американської зброї в Україні

11 січня 2024, 23:10
Поділіться публікацією:








У Міністерстві оборони США заявили, що наразі немає доказів розкрадання або передачі "не в ті руки" американської зброї, яка надходить до України. Про це заявив речник Пентагону Патрик Райдер, повідомляє портал "Коментарі".

Чи є докази розкрадання зброї США в Україні: що сказав Пентагон

США залишається ключовим постачальником зброї в Україну. Фото з відкритих джерел

Представник Міністерства оборони США наголосив, що на сьогодні немає жодних достовірних доказів потрапляння не в ті руки передової конвенційної зброї, яку США передали Україні.

При цьому речник Пентагону заявив, що США бачать, як Росія постійно намагається поширювати дезінформацію про нібито розкрадання в Україні американського озброєння.

"Факт полягає в тому, що ми спостерігали за тим, як українці використовують спроможності, які їм надає зброя США, на полі бою. Ми бачимо, що вони використовують їх ефективно", – додав Патрик Райдер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у листопаді 2023 року на тимчасово окупованому Кримському півострові в результаті шторму було пошкоджено тисячі будинків. Однак російські загарбники досі не виплатили компенсації за руйнування постраждалим кримчанам. Окупаційна адміністрація пообіцяла виплатити постраждалим по 10 тисяч рублів, що в перерахунку на гривні складає лише 4,2 тисячі гривень. Проте навіть цю нікчемну обіцянку окупаційна адміністрація не виконала. Російські загарбники вчергове продемонстрували байдужість до проблем місцевих мешканців.

"Коментарі" також повідомляли, що Латвія очолить "коаліцію дронів" у рамках формату "Рамштайн", до якого входять країни, які надають військову підтримку Україні. Едгарс Рінкевичс повідомив, що Латвія візьме на себе ключову роль у "коаліції дронів" в рамках формату "Рамштайн".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини