Головна Новини Світ США Чи є ефективність від використання ЗСУ західної зброї: у Пентагоні дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є ефективність від використання ЗСУ західної зброї: у Пентагоні дали відповідь

У Пентагоні впевнені, що військова допомога США використовується в Україні ефективно

22 листопада 2023, 07:10 comments1343
Поділіться публікацією:

Пентагон, як раніше, так і зараз стійко переконаний, що українські військові дуже ефективно використовують військову техніку та озброєння, надані США та іншими союзниками. Як передає портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявила заступник спікера Міноборони США Сабріна Сінгх.

Чи є ефективність від використання ЗСУ західної зброї: у Пентагоні дали відповідь

Сабріна Сінгх. Фото: з відкритих джерел

Заступник голови Пентагону зазначила, що Вашингтон не має причин сумніватися в тому, що допомога, яку партнери надали Україні, суттєво допомогла українцям у ході бойових дій. Українські захисники ефективно використовують як озброєння, так і техніку, і в США бачать результати цього на полі бою, підкреслила Сінгх.

Як приклад, заступник міністра оборони згадала ракетні системи HIMARS і комплекси протиповітряної оборони західного зразка, які використовуються українськими військами.

"Отже, ми дуже впевнені в тому, що ми змогли дати Україні для досягнення прогресу на полі бою", — наголосила Сінгх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на тлі продовження тертя між республіканцями та демократами в парламенті США щодо підтримки України президент нашої країни Володимир Зеленський закликав усіх партнерів дати однозначний сигнал Росії про те, що ніякої втоми немає – і допомога Україні продовжиться. Тим часом видання The Economist назвало колишнього президента США Дональда Трампа людиною, яка становить найбільшу небезпеку для миру в 2024 році. Особливо, якщо Трамп, який лідирує зараз серед республіканців як потенційний висуванець, переможе на президентських виборах за рік. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" те, що відбувається в США, де рейтинг Байдена, що стрімко падає, та і його вік (20 листопада виповнився 81 рік), явно грають проти демократів, а внутрішні процеси починають означати більше, ніж зовнішні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини