Головна Новини Світ США Чи є ймовірність, що хтось із кандидатів на пост президента США помре
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи є ймовірність, що хтось із кандидатів на пост президента США помре

Як пише Financial Times, серед американців є занепокоєння, що хтось із кандидатів у президенти може померти, адже обидва вони у поважному віці

26 червня 2024, 14:31
Поділіться публікацією:

Як повідомляє Financial Times, напередодні перших президентських дебатів у США американські  виборці продовжують хвилюватися щодо здатності кандидатів виконувати обов’язки на посаді. 81-річний Джо Байден повинен використати дебати, щоб переконати виборців, що він все ще може ефективно працювати. 78-річний Дональд Трамп також стикається з питаннями щодо свого віку, гостроти розуму та темпераменту, підкреслює видання.

Чи є ймовірність, що хтось із кандидатів на пост президента США помре

Байден і Трамп

Financial Times, розповіла, що станеться, якщо один із кандидатів на посаду президента США раптово вибуде з перегонів або помре. 

При цьому букмекери вважають малоймовірним сценарій, коли хтось із кандидатів вибуде із перегонів або помре. Обидва кандидати залишаються фаворитами на перемогу у голосуванні 5 листопада — за даними RealClearPolitics. Учасники ставок оцінюють шанси на перемогу Байдена чи Трампа майже в 87%.

Обидва кандидати перевищують середню тривалість життя чоловіків у США. Але найбільшими перешкодами для Трампа є його юридичні проблеми — ймовірність того, що наступного місяця його засудять до ув’язнення.

Прихильники теорій змови та прихильники Трампа припускають, що Байден може вимушено вибути з перегонів і його замінить або Мішель Обама, або губернатор Каліфорнії Гевін Ньюсом, або інший демократ.

Занепокоєння виборців щодо віку Байдена також спонукало деяких представників Демократичної партії ставити під сумнів, чи варто його замінити на виборах. Ці дебати досягли піку в лютому після звіту спеціального прокурора Роберта Гура про те, як Байден працював із секретними документами, де він був описаний як "літня людина з поганою пам’яттю".

Однак обидві партії, схоже, налаштовані боротися за Білий дім із двома непопулярними кандидатами. Жоден з кандидатів не висловлював намірів виходу з перегонів добровільно.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Мішель Обама могла б замінити Байдена у гонці за пост президента.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини