Головна Новини Світ США Чи настав час Києву та Москві відновити переговори: у Байдена дали відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи настав час Києву та Москві відновити переговори: у Байдена дали відповідь

Ентоні Блінкен пояснив, чому поки не вважає за доцільне розпочинати переговори

8 квітня 2023, 11:07 comments1357
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день не проглядається можливість діалогу між Україною та РФ щодо припинення вогню на українському фронті. Таку позицію озвучив держсекретар США Ентоні Блінкен. Він уточнив, що сама собою ідея переговорів, звичайно ж, правильна, але зараз для її реалізації ще не настав час. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Блінкена цитує Tagesschau.

Чи настав час Києву та Москві відновити переговори: у Байдена дали відповідь

Ентоні Блінкен. Фото: з відкритих джерел

"Для деяких ідея припинення вогню може бути привабливою – і я це розумію. Але якщо це означає фактичну ратифікацію захоплення Росією значних українських територій, то це не буде справедливим та тривалим світом", — заявив Ентоні Блінкен.

За його словами, метою переговорів має бути настання справедливого та міцного миру в Україні, проте поки що Росія не дійшла до такої конструктивної позиції.

Ентоні Блінкен пояснив, що РФ може використати умовну паузу на фронті для того, щоб перегрупувати війська та здійснити повторну спробу наступу.

Зазначимо, сьогодні аналітики Інституту вивчення війни (ISW) повідомили, що російське керівництво готується розпочати нову інформаційну атаку, щоб посилити тиск на Захід та змусити Україну до переговорів про мир на тих умовах, які вигідні Москві.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, чи справді російський диктатор Путін має намір затягнути війну проти України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Путіна "анонсували" хімічну атаку по Україні.

Раніше "Коментарі" писали – ЗМІ дізналися, у чому переконував Макрона Сі Цзіньпін під час особистої зустрічі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини