Головна Новини Світ США Чи потрібно Росію визнати спонсором тероризму: Байден дав несподівану відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи потрібно Росію визнати спонсором тероризму: Байден дав несподівану відповідь

У Білому домі поки що не готові визнавати Росію спонсором тероризму

6 вересня 2022, 07:30 comments1440
Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден заявив, що Росія не має бути визнана державою-спонсором тероризму. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку американський лідер озвучив журналістам у Білому домі, пише Reuters.

Чи потрібно Росію визнати спонсором тероризму: Байден дав несподівану відповідь

Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Джо Байден дуже лаконічно відповів, що проти визнання Росії спонсором тероризму.

Варто зазначити, що всередині США точаться дискусії щодо того, чи визнавати Росію чи ні спонсором тероризму за варварську війну, яку розв'язав Путін проти України. Цей крок повністю розірвав би відносини США та Росії. На подібне Вашингтон навіть не наважився у роки Холодної війни. Тоді СРСР був визнаний державою-спонсором тероризму.

Читайте також на порталі "Коментарі" – заступник секретаря Ради безпеки Росії, екс-президент Дмитро Медведєв вискочив із черговою гучною заявою. Він звинуватив США та їхніх союзників у спробі спровокувати розпад РФ. І попередив, що такі спроби можуть призвести до "кінця світу". Що стоїть за наскоками, що почастішали, з боку Медведєва на Захід загалом і Україну зокрема? Якою є ймовірність розпаду Росії після завершення війни в Україні? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Володимир Зеленський у телефонній розмові з президентом Єврокомісії Урсулою фон дер Ляєн, серед іншого, обговорив 8 пакет антиросійських санкцій, серед яких – візові обмеження для росіян, обмеження щодо нафти та газу. Подібні теми пробивав український прем'єр Денис Шмигаль в інтерв'ю Politico. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" ситуацію із новими санкціями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

соляник

6 вересня 2022, 07:01

Да РФ не тільки спонсор, а й страна-террорист - це і ДУРАК/ДЕБІЛ розуміє!!!!!!! Може Байден якусь гру затіяв або він @...! Все ж мабуть перше!


Новини