Головна Новини Світ США Чи вистачить коштів для потреб України: у Пентагоні відповіли
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи вистачить коштів для потреб України: у Пентагоні відповіли

У Пентагоні висловили впевненість у тому, що всі потреби України будуть задоволені

30 серпня 2023, 08:52 comments2817
Поділіться публікацією:

Міноборона США має гарантоване фінансування для військової підтримки України до завершення фіскального року 30 вересня, коштів достатньо для задоволення потреб України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час брифінгу заявила прес-секретар Пентагону Сабріна Сінгх.

Чи вистачить коштів для потреб України: у Пентагоні відповіли

Пентагон. Фото: з відкритих джерел

"Ми впевнені, що ми матимемо достатньо коштів для задоволення потреб України до кінця фіскального року. І, як ви знаєте, було здійснено запит на додаткове фінансування (Ред. – для України), і ми сподіваємося, що Конгрес його схвалить", – висловив упевненість Сабріна Сінгха.

Вона також нагадала, що відомство раніше виявило завищення вартості військової допомоги Україні на 6,2 мільярда доларів у рамках пакетів, які надавалися з американських запасів. Ці кошти Україна продовжуватиме отримувати, вони наприкінці фіскального року не вичерпаються, резюмувала Сінгх.

Читайте також на порталі "Коментарі" — один із основних кандидатів від Республіканської партії у президенти США, Дональд Трамп, вкотре заявив, що Штати мають припинити підтримувати Україну у війні проти Росії. Раніше в The New York Times вийшла стаття, в якій зазначалося, що нинішня американська влада (Демпартія) нібито незадоволена недостатньо швидким, на їхню думку, настанням України та розсіюванням сил. Тим часом, колишній директор ЦРУ Девід Петреус у спільній з директором "Проекту критичних загроз" Фредеріком Каганом статті в The Washington Post зазначає, що Україна може досягти значних успіхів у контрнаступі, що почався на початку літа. Про що говорять ці заяви, сумніви та заперечення сумнівів? Чого Україні в найближчому майбутньому чекати від США? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини