Головна Новини Світ США Чого насправді хоче Трамп у питанні війни в Україні: в США шокували заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Чого насправді хоче Трамп у питанні війни в Україні: в США шокували заявою

Трамп насправді не зацікавлений у перемозі Україні і хоче, щоб вона програла у війні

сьогодні, 14:36
Поділіться публікацією:

Кандидат у президенти США Дональд Трамп постійно висловлює занепокоєння, що війна в Україні може призвести до ядерного конфлікту. Він часто використовує такі заяви, щоб посилювати напругу і привертати увагу до проблем, розповів в інтерв'ю 24 каналу американський політичний діяч, депутат від округу Рок у штаті Вісконсин Юрій Рашкін, коментуючи позицію Трампа щодо України.

Чого насправді хоче Трамп у питанні війни в Україні: в США шокували заявою

Зеленський і Трамп

За його словами, зараз Сполучені Штати стоять на порозі президентських виборів, і Трамп зосереджений на тому, щоб погіршити становище чинного президента Джо Байдена. Експерт підкреслив, що Трампу важливо, щоб демократи зазнали поразки в різних сферах, і в ситуації з війною в Україні його підтримка нашої країни залишається під питанням.

"Колись він гальмував допомогу Україні. Потім перестав. Він хоче, щоб Україна програла разом з ним, аби він мав можливість покрасуватися перед Путіним. Трамп – людина, яка весь час шукає момент, аби правильно підпалити все, щоб нашкодити конкуренту", – говорить Рашкін.

За останній місяць у США було створено приблизно 250 тисяч нових робочих місць, а рівень безробіття залишається на рівні близько 4%. Однак, як зазначив Рашкін, Трамп намагався організувати страйк серед працівників портів, що міг мати серйозні наслідки для економіки, але ситуацію вдалося стабілізувати.

Також Рашкін додав, що Трамп продовжує використовувати риторику про кремлівського диктатора Володимира Путіна та загрозу ядерної війни, тоді як чинний президент Джо Байден зосереджений на стабілізації ситуації.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп неодноразово заявляв, що зможе закінчити війну в Україні ще до своєї інавгурації, якщо виграє вибори. Проте він жодного разу не представив конкретний план дій. Його можливий кандидат у віце-президенти Джей Ді Венс припустив, що план Трампа може передбачати збереження суверенітету України, але з окупацією частини її територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини