Головна Новини Світ США Чоловік впав з дев'ятиповерхівки на BMW і дивом вижив (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік впав з дев'ятиповерхівки на BMW і дивом вижив (ВІДЕО)

Після падіння він зліз на землю і хотів встати, але люди благали його залишатися на місці

8 жовтня 2021, 21:20
Поділіться публікацією:

В американському штаті Нью-Джерсі, в населеному пункті Джерсі-Сіті місцевий житель випав з самого верху  дев'ятиповерхового будинку, але, очевидно, був везучим, бо приземлився на дах автомобіля BMW  і залишився майже неушкодженим. Про це інформує New York Post.

Чоловік впав з дев'ятиповерхівки на BMW і дивом вижив (ВІДЕО)

За словами очевидців, потерпілий просив: "Дайте мені спокій, я хочу померти" (фото Christinaabri)

Інцидент з вільним польотом американця з дев’ятого поверху  на дах автомобіля  мав місце минулої середи, 6 жовтня.

За словами 21-річної американки Христини Сміт, вона почула сильний удар в дах її  BMW. Від цього  на дрібні шматки  розлетілось заднє скло авто. В мужчини, який приземлився на автомобіль, було повністю вивернуто руку. Я спочатку подумала, що це не реальний випадок, а якийсь фільм. Ще дівчина каже, що від вірної смерті чи важких переломів його могла врятувати надувна куртка.

Власниця вже розбитого авто викликала поліцію та медиків, та відзняла на телефон цю подію. На відео видно, що на потерпілому є медична маска, яка навіть не злетіла при цьому неймовірному  польоті. Його завезли в медичний заклад, стан його був критичним.

 Ніхто до цього часу не знає імені цього щасливчика і чому він вилетів з вікна висотного будинку. Американським поліціянтам він відмовився називати свої дані.

 Інший 50-річний свідок  Марк Бордо, що працює будівельником  і спостерігав за цим  польотом, зазначив, що юнака заставили лежати і не рухатись, поки приїдуть лікарі. А він все говорив, що хоче померти і щоб його не чіпали. Цей щасливчик після падіння мав лише зламану руку, все інше було ціле.  Він був при свідомості, сам дихав, сам говорив. Чому він хотів добровільно піти з життя – невідомо. Але в Бога на рахунок подальшого життя цього чоловіка інші плани,- підсумував цей американець.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у США алігатор вистрибнув з озера і відібрав у дитини вудку.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини