Головна Новини Світ США Чому громадянам США не рекомендують їздити в Росію: причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому громадянам США не рекомендують їздити в Росію: причини

У відомстві не радять американцям відвідувати Росію через високу терористичну загрозу, переслідування спецслужб та коронавірус

29 червня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

У Державному департаменті США не рекомендують своїм громадянам їздити до Росії. У відомстві назвали причини, серед яких висока ймовірність підхопити коронавірус, політичні переслідування й тероризм та інші. Про це йдеться у повідомленні на сайті Держдепартаменту США.

Чому громадянам США не рекомендують їздити в Росію: причини

Поїздки в Росію (фото з відкритих джерел)

У повідомленні мова йде про те, що військових, бізнесменів, політиків та інших громадян США безпідставно допитували, залякували, шантажували та вимагали гроші  російські високопосадовці.  

"Всі працівники уряду США мають детально продумати своє рішення  поїхати до Росії", — заявили в департаменті.

У відомстві також повідомляють, що спецслужби в Росії безпідставно арештовували американців, відмовляли їм у зверненнях, виносили таємні вироки без належно зібраних доказів. У повідомленні йдеться, що під час поїздки до Росії, американський консул не завжди зможе допомогти врегулювати проблеми своїх громадян.

Волонтерам та представникам громадських організацій також не радять їздити до Російської Федерації.

Окрім цього, посадовці з Держдепу США відмовляють своїх громадян від поїздок до Росії через високу терористичну загрозу. За їх словами, терористи в будь-який час можуть атакувати громадський транспорт, туристичні локації, торгові центри, ринки, готелі та інші публічні місця. На території РФ можливості уряду США вкрай обмежені.

 Висока ймовірність захворіти на коронавірус – ще одна важлива причина не їхати до Росії. Центри контролю та профілактики захворювань у США визначили третій рівень небезпеки для Росії. А ще – в РФ сьогодні діють обмеження на в’їзд громадян США до цієї країни.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що США припинять надавати консульські послуги в РФ.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини