Головна Новини Світ США Чому РФ вторглася в Україну: Маск висміяв відповідь Путіна Карлсону
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому РФ вторглася в Україну: Маск висміяв відповідь Путіна Карлсону

У мережі вже кілька днів із глузуваннями реагують на заяви диктатора, який уникав відповідей на запитання за допомогою історичних вигадок

13 лютого 2024, 08:10
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", відомий американський мільярдер та засновник компаній "SpaceX" у мікроблозі X висміяв "історичні відступи" російського диктатора Володимира Путіна американському медійнику Такеру Карлсону.

Чому РФ вторглася в Україну: Маск висміяв відповідь Путіна Карлсону

Ілон Маск. Фото: з відкритих джерел

Ілон Маск на своїй сторінці опублікував мем із кадрами з інтерв'ю та підписом, у якому Карлсон нібито запитує Путіна, чому РФ вторглася в Україну. На поставлене запитання диктатор РФ нібито почав шукати "історичні паралелі".

"Я до цього підходжу. Ось бачите, 28 травня 2016 року в зоопарку Цинциннаті застрелили горилу...", — заявив Путін у жартівливій репліці на картинці.

Зазначимо, що американський журналіст-трампіст Такер Карлсон, як анонсувалося раніше, опублікував інтерв'ю з російським диктатором Володимиром Путіним. Протягом двох годин господар Кремля розповідав вигадану історію України та інших країн, виправдав розв'язану війну РФ, при цьому всіляко давав зрозуміти, що готовий до переговорів. Експерти проаналізували для порталу "Коментарі" сам факт появи цього інтерв'ю саме зараз, а також закладені у ньому сенси.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Ілон Маск відреагував на інформацію, що російські військові використовують термінали Starlink під час війни в Україні. За словами американського мільярдера, це "неправдиві новини". Інформація про використання росіянами терміналів Starlink з'явилася серед російських воєнкорів, а потім була підтверджена представником ГУР Андрієм Юсовим. Представник української розвідки зазначив, що "зафіксовано випадки використання російськими окупантами даних пристроїв" та додав, що "це починає набирати системного характеру".

Однак Ілон Маск заявив, що компанія SpaceX не продає російському уряду чи російським військовим свої термінали інтернет-зв'язку.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Путін виправдав дії Гітлера, видавши цинічну причину початку Другої світової війни.

Чому РФ вторглася в Україну: Маск висміяв відповідь Путіна Карлсону - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини