Головна Новини Світ США Чому США не кинуть Україну: хто змусить Конгрес проголосувати за допомогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому США не кинуть Україну: хто змусить Конгрес проголосувати за допомогу

Експерт пояснив, чому США змушені будуть надалі підтримувати Україну

26 березня 2024, 20:57
Поділіться публікацією:

Конгрес США не зможе не рахуватися з інтересами американських військових виробників, а тому змушений буде продовжити допомогу Україні, вважає військовий експерт Іван Ступак.

Чому США не кинуть Україну: хто змусить Конгрес проголосувати за допомогу

Конгрес США досі не ухвалив рішення про допомогу для України. Фото з відкрити джерел

"Абсолютно переконаний, що США надалі будуть допомагати Україні озброєнням. Я часто згадую приклад з Національною стрілецькою асоціацією США, яка зламала величезну кількість політичних кар’єр американських політиків, які намагалися перейти їй дорогу. Компанії на кшталт Lockheed Martin і General Dynamics вже вклали в американський ВПК чималі кошти. Якщо влада США заявить про ізоляціоністську політику та припинення допомоги союзникам, вони втратять потенційні ринки на Близькому Сході, в країнах Азії та Україні. Їм простіше буде змінити владу у Штатах, ніж погодитися втратити все", – наголосив Іван Ступак.

За словами експерта, зараз у світі різко зростає ринок військово-промислового виробництва, а тому навряд чи американські виробники погодяться з тим, щоби залишатися осторонь цих процесів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що росіяни, які стали жертвами теракту у концертному залі в Москві, отримали бумеранг історії, вважає політтехнолог Олег Постернак. "Знову пішла штучна дискусія про розлюднення, корені якої лише у бажанні її ініціаторів вмоститись на певний час в таборі декоративної справедливості і побути немов більш моральними і прогресивними у порівнянні з тими, хто має право на сатисфакцію. Хай навіть руками інших ворогів Російського Рейху", — зазначив Олег Постернак.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що уряд Росії розширив список даних, які власники сайтів зобов'язані зберігати і надавати на вимогу правоохоронним органам. У список таких даних додали геолокацію громадян і використовувані ними засоби. Зазначається, що запропоновані зміни зачіпають правила зберігання даних, встановлені для організаторів поширення інформації в інтернеті у 2020 році. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Іванович

27 березня 2024, 12:27

Колись давно "тільки Джонсон-і-Джонсон піклувалися за наше здоров'я". Зараз же тільки Джонсон і Орбан піклуються щоб ми взагалі не вижили...


Новини