Головна Новини Світ США Чому Трамп не буде допомагати Україні: дві причини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Трамп не буде допомагати Україні: дві причини

Трамп не зацікавлений в тому, щоби втягуватися у конфлікт з РФ

27 березня 2024, 22:18
Поділіться публікацією:

У випадку перемоги на виборах президента США Дональд Трамп не буде втягуватися у конфлікт з Росією і не буде допомагати Україні, вважає експерт з міжнародних питань, колишній виконавчий директор у Китайській торговій асоціації Руслан Осипенко.

Чому Трамп не буде допомагати Україні: дві причини

Трамп може повернутися у Білий дім. Фото з відкритих джерел

"Трамп не буде допомагати Україні. Йому потрібні ресурси, щоби швидко реалізувати свою ідею Make America Great Again. Всередині Штатів немає додаткових ресурсів. Ми бачимо, як у Конгресі відбуваються змагання за зменшення видатків і зниження стелі дефіциту бюджету. Трампу не вигідно встрявати у конфлікт з Росією. Конфлікт – це витрата ресурсів. Навіщо Трампу на тлі нестачі ресурсів вступати у конфлікт з Росією чи Китаєм — він краще оголосить ізоляціоністську зовнішню політику і поверне ресурси від союзників всередину країни, щоби за 3-4 роки покращити економічну ситуацію у Штатах", – розповів експерт-міжнародник.

Ще одна причина, чому Трамп не буде допомагати Україні, за словами Руслана Осипенка, полягає в його особистих образах.

"Імпічмент Трампа, коли він був президентом, ініціювали після телефонної розмови з Зеленським та його прохання до України розпочати розслідування проти сина Байдена Хантера. Це завадило Трампу вдруге виграти президентські вибори, через що він ображений на Україну", – додав експерт.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна на початку цього року думка, що війна в Україні зайшла у глухий кут після провалу літнього контрнаступу ЗСУ, може виявитися надто оптимістичною, пише видання The Economist. Видання зазначає, що існує тривожна ймовірність того, що новий потужний натиск РФ в найближчі кілька місяців може пробити оборону ЗСУ, завдяки чому російська армія може проникнути вглиб української території.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що повернення Дональда Трампа у Білий дім стане загрозою для демократії у США та великою проблемою для міжнародного права, переконаний колишній командувач армії США у Європі, американський генерал Бен Ходжес. Генерал США відзначив, що Трамп не виявляє поваги до міжнародного права та завдає багато шкоди згуртованості НАТО. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини