Головна Новини Світ США Чому Трамп не домовиться з РФ: головна помилка експрезидента США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Трамп не домовиться з РФ: головна помилка експрезидента США

Трамп думає, що може схилити РФ на свій бік

13 липня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Колишній президент США Дональд Трамп живе в ілюзіях, що зможе переконати Росію разом протистояти Китаю, вважає політолог Дмитро Левусь.

Чому Трамп не домовиться з РФ: головна помилка експрезидента США

Трамп вважає, що зможе домовитись із РФ. Фото з відкритих джерел

За словами політолога, хибні уявлення Трампа про Росію можуть дорого коштувати Україні.

"Дональд Трамп живе в ілюзіях. Одна з його ілюзій – що Росію можна спонукати воювати проти Китаю. Намагаючись переконати Росію не бути на боці Пекіну та зайняти хоча б нейтральну позицію, Трамп може наробити багато дурниць, які будуть суперечити інтересам України", — сказав Дмитро Левусь.

Експерт переконаний: якими б не були плани Трампа, Росія все одно обере сторону Китаю.

"Але до того моменту як Трамп зрозуміє, що Москва не збирається протистояти Пекіну, він може віддати РФ частину України в обмін на спробу схилити Кремль на свій бік у китайському питанні", — відзначив політолог.

На його думку, зі зміною влади у Вашингтоні прагнення США всадити Україну за стіл переговорів з РФ залишиться незмінним.

"У цьому для нас є явні загрози. Входження України у переговорний процес небезпечне тим, що партнери можуть зупинити військову допомогу. Україні скажуть, що, мовляв, навіщо вам зброя, якщо ви почали розмовляти з ворогом", — додав він.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що багато матеріалів про те, що Дональд Трамп у разі своєї перемоги на виборах просто залишить Україну Путіну, зовсім не схожі на правду. І такий поворот подій видається навряд чи можливим. Наприклад, Трамп може запропонувати угоду Путіну в ультимативній формі. Воно буде виглядати приблизно так: "Якщо ви не укласти з нами угоду і не захочете справедливого миру в Україні, тоді ми поставимо в Україну набагато більше зброї".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини