Головна Новини Світ США Чи залишить Трамп Україну: який можливий ультиматум
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи залишить Трамп Україну: який можливий ультиматум

У WSJ розповіли про можливий ультиматум Трампа Путіну

11 липня 2024, 16:17
Поділіться публікацією:

Багато матеріалів про те, що Дональд Трамп у разі своєї перемоги на виборах просто залишить Україну Путіну, зовсім не схожі на правду. І такий поворот подій видається навряд чи можливим. Як передає портал "Коментарі", таку думку висловив оглядач Wall Street Journal Боян Панчевскі, пише BILD.

Чи залишить Трамп Україну: який можливий ультиматум

Дональд Трамп. Фото: із відкритих джерел

"У нього (у Трампа – ред.) є інші ідеї про те, що робити у цій війні, як вести переговори", — сказав журналіст.

Панчевськи заявив, що всіх довірених осіб Дональда Трампа, які можуть зайняти посади в його уряді, можна назвати "критиками Путіна", і вони планують чинити на нього тиск.

Наприклад, як припустив журналіст, Трамп може запропонувати угоду Путіну в ультимативній формі. Воно буде виглядати приблизно так: "Якщо ви не укласти з нами угоду і не захочете справедливого миру в Україні, тоді ми поставимо в Україну набагато більше зброї".

Крім того, на думку журналіста, Трамп може повністю відрізати великі російські банки – такі, як "Газпромбанк" — від міжнародних фінансових ринків, або ж діяти проти Росії військовими коштами.

"Вони (американська влада – ред.) можуть знищити Кримський міст протягом тижня, а потім відрізати Кримський півострів від Росії. Вони могли б зробити це, наприклад, якби поставили Україні відповідну зброю. Якщо ви хочете, щоб міст зник, це не проблема", — додав Панчевський.

Також журналіст зазначив, що українська влада "поступово усвідомлює", що у Дональда Трампа, а не у Джо Байдена можуть бути найкращі карти для переговорів з Володимиром Путіним.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путіну можна розслабитись: Трамп уже вибрав головного ворога для США.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи справді Трамп може поставити Україні ультиматум: як діяти Києву.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини