Головна Новини Світ США Чому Трамп не зможе змінити зовнішню політику США: головна причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Трамп не зможе змінити зовнішню політику США: головна причина

Новий очільник Білого дому не зможе суттєво змінити зовнішню політику

6 квітня 2024, 20:13
Поділіться публікацією:

Повернення Дональда Трампа у Білий дім не змінить кардинально зовнішню політику США, переконаний політичний і військовий експерт Олександр Мусієнко.

Чому Трамп не зможе змінити зовнішню політику США: головна причина

Трамп прагне будувати ізоляціоністську політику. Фото з відкритих джерел

"Можна багато говорити про ізоляціоністську політику Трампа, про його плани виключити Штати з міжнародних процесів і повністю переключитися на внутрішні проблеми. Однак на практиці це неможливо буде зробити. Сучасний світ глобалізується, стаючи світом інтернету і діджиталізації. Тому американці не можуть повністю абстрагуватися від зовнішнього світу, зациклившись на внутрішніх проблемах", — наголосив Олександр Мусієнко.

Експерт відзначив, що США можуть спробувати втекти від процесів глобалізації, але політика ізоляціонізму буде самогубством для самих Штатів, що, звичайно ж, розуміє Трамп. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Китай посилює підтримку військово-промислового комплексу Росії, що створює проблеми не лише Україні, але й несе загрози Заходу. Ентоні Блінкен розповів союзникам, що допомога Китаю Москві досягає таких масштабів, які "викликають занепокоєння". Китай надає Росії певні інструменти та ресурсів, а також проводить технічні експертизи.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що винищувачі F-16 не зможуть кардинально змінити ситуацію на полі бою в Україні. "Той факт, що країни НАТО постачають F-16, а також навчають пілотів і постачають озброєння для F-16, є ще одним прикладом значної військової підтримки України з боку союзників по НАТО. Але жодна система не змінить ситуацію на полі бою. Це не срібна куля, яка може змінити військовий конфлікт", — сказав Єнс Столтенберг. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

6 квітня 2024, 19:42

Трамп почне розгрібати всі ці завали, які створила юдейсько-путинська криза. Змінить парадигму та підходи. Покаже нерозвинутим Свідомим інший шлях. Можливо поведеться з бандерівськими лахмітниками жорстко. Скаже десь так: "Подивіться! Весь світ відвернувся від вас корумпованих і іде іншим напрямком. Тож змінюватись саме вам." Все буде по іншому!


Новини