Головна Новини Світ США Чорніє при нагріванні: в США випав «фейковий» сніг (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чорніє при нагріванні: в США випав «фейковий» сніг (ВІДЕО)

На кадрах видно, що сніг при нагріванні не тане

23 лютого 2021, 14:25
Поділіться публікацією:








У соціальних мережах американці активно обговорюють "фейковий" сніг, який недавно випав в Техасі, і діляться цікавими відео, на яких видно, що він при нагріванні не тане, а чорніє, немов шматок пластмаси.

Чорніє при нагріванні: в США випав «фейковий» сніг (ВІДЕО)

у США випав дивний сніг (фото з відкритих джерел)

У TikTok набирають популярність відеоролики, на яких американці експериментують зі снігом. Одні намагаються нагріти його за допомогою фена і запальнички, а інші гріють в мікрохвильовій печі. Але той нібито не піддається температурі й не тане.

Замість того щоб перетворюватися в воду "фейковий" сніг або "урядовий" (#governmentsnow), як його прозвали користувачі мережі, починає плавитися і чорніти.

Така аномалія викликала підвищений інтерес, адже її зафіксували не тільки в Техасі, а й інших штатах США. Деякі користувачі TikTok висунули версію про теорію змови, нібито, що цей сніг не справжній, а створена урядом фальшивка. Вони вважають, що представники еліти винні в тому, що зараз відбувається в Техасі — одному зі штатів, який серйозно постраждав від негоди. Прихильники цієї версії також звинуватили в ситуації мільярдера Білла Гейтса, адже він нещодавно виявив бажання боротися зі зміною клімату.

Але дослідники говорять, що цей феномен називається сублімацією — це явище, при якому сніг переходить з твердого стану відразу в газоподібний, оминаючи рідкий.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що після крижаного шторму і викликаних перепадів температури, в США загинуло 47 осіб. 30 постраждалих зафіксовано в американському штаті Техас, в якому через негоду були проблеми з енергопостачанням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини