Головна Новини Світ США Понад 50 американців загинули через снігопад
commentss НОВИНИ Всі новини

Понад 50 американців загинули через снігопад

Відомо, що частина людей померла від гіпотермії, інші загинули при ДТП, деякі померли від отруєння чадним газом, намагаючись зігрітися

20 лютого 2021, 06:07
Поділіться публікацією:

Понад 50 американців загинули через снігопад

Девід Бекхем, фото - з відкритих джерел

Сніговий шторм забирає життя воїнів США. Керівництво Сполучених Штатів готується до збільшення числа жертв стихії, оскільки синоптики прогнозують погіршення погоди, повідомляє видання The Washington Post.

За офіційною інформацією МНС США, після крижаного шторму і викликаних ним перепадів температури загинули щонайменше 47 осіб.

30 постраждалих — жителі штату Техас, в якому через негоду частково відсутнє енергопостачання. Влада припускає, що реальне число жертв може бути значно вище, в статистиці не враховані зниклі безвісти і ті, про пропажу кого ще ніхто не заявляв.

У повідомленні говориться, що особи більшості загиблих невідомі, проте відомо, що 18 з них були у віці старше 50 років, а п'ятеро — старше 85 років.

Нагадаємо, Південна і Центральна Туреччина опинилася в полоні стихії. Анкара і Стамбул зупинили частину наземного транспорту, автомобілі виявилися в кілометрових заторах.

Також влада повідомляє, що через снігопад жителі чорноморського узбережжя залишилися без електрики. У прибережних районах дме сильний вітер, по регіону оголошено штормове попередження. У Кастамону зафіксований шторм потужністю 70 км / год. У Стамбулі через сильний вітер впало понад 200 дерев, пошкоджено 7 дахів і понад 100 автомобілів. У гірських регіонах частина населених пунктів виявилася повністю відрізаною, зараз ведуться активні роботи по відновленню автомобільного сполучення.

Як ми повідомляли в Україні зміниться погода — стовпчики термометрів знову досягнуто температури з позначкою "мінус". Про черговий похолоданні розповіла в своєму прогнозі синоптик Наталія Діденко в Telegram-каналі. Повідомляється, що в північних областях температура повітря знизиться вночі до 7-12 градусів морозу, тоді як вдень сягатиме від 3 до 9 градусів морозу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини