Головна Новини Світ США Цілі трагічні для України. Стало відомо, чому Джонсон блокує виділення допомоги Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

Цілі трагічні для України. Стало відомо, чому Джонсон блокує виділення допомоги Києву

Майк Джонсон, за яким стоїть Дональд Трамп, блокує виділення допомоги для України, оскільки ці республіканці мають дві цілі, зазначив у Фейсбуці політолог Максим Ялі. За його словами, вони хочуть примусити Україну до миру з РФ

10 квітня 2024, 14:33 comments6797
Поділіться публікацією:

Максим Ялі розкрив причину чому Майк Джонсон, а де-факто Трамп, блокує голосування у Палаті представників Конгресу США щодо виділення військової допомоги Україні.

Цілі трагічні для України. Стало відомо, чому Джонсон блокує виділення допомоги Києву

Майк Джонсон

За його словами, насамперед вони хочуть відібрати у президента Джо Байдена єдину "перемогу" на зовнішньополітичній арені перед президентськими виборами. Втім, за його словами, ця мета є очевидною і банальною.

А ось друга мета, каже експерт, набагато цинічніша і трагічніша для українського народу.

"Трамп сподівається, і він уже про це неодноразово заявляв, що на момент вступу на посаду Президента США за відсутності військової допомоги Україні з боку США Путін вирішить усі задекларовані завдання-мінімум в Україні – повністю окупує територію Донецької та Луганської областей. А загроза захоплення більших територій підштовхне Зеленського до визнання результатів "на землі"
, — наголосив політолог.

При цьому він наголосив, що російського диктатора Путіна подібний сценарій повністю влаштовує і Китай, втім, також.

"А Трампу ще й дістануться лаври "миротворця", який зупинив найбільшу війну на території Європи з часів закінчення Другої світової війни"
, — додав експерт.

При цьому, на думку Ялі, Трампа не хвилює, що у стратегічній перспективі США зазнають колосальних репутаційних втрат і віри союзників у США як гаранта їхньої безпеки.

Більше того, вважає політолог, таким чином Трам намагається вже тиснути на європейські країни-члени НАТО з метою змусити їх збільшити фінансування оборони та перекласти фінансові витрати з американського бюджету. І ця стратегія вже працює.

"Ось так сильніші гравці вирішують свої завдання на рахунок слабших гравців"
, — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що якщо Україна програє у війні з РФ, то у США в цьому вважатимуть винним Майка Джонсона.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

13 квітня 2024, 10:01

ТРИКРАТНИЙ КРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський щоби ти найближчим часом ПОДОХ В СТРАШНИХ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцмано-порошенком!!!


Новини