Головна Новини Світ США Цинізм вищого ґатунку: що не так в Республіканською партією США
commentss НОВИНИ Всі новини

Цинізм вищого ґатунку: що не так в Республіканською партією США

Республіканці продовжують ігнорувати питання допомоги Україні

16 березня 2024, 21:16
Поділіться публікацією:

Лідери Республіканської партії США, які вже шостий місяць блокують продовження допомоги Україні, проявили неймовірний цинізм щодо України.

Цинізм вищого ґатунку: що не так в Республіканською партією США

Конгрес США продовжує блокувати допомогу Україні. Фото з відкритих джерел

На показову історію у виконанні очільників американських республіканців звернув увагу політолог Петро Олещук.

"Буквально 15 березня спікер Палати представників Майк Джонсон виступив з наступною заявою: "І безумовно, в цей час, багато в чому, у нас важко на серці важко, незважаючи на веселе спілкування, тому що стабільність в Європі і на Близькому Сході знаходиться під загрозою, а наші союзники і друзі, такі як Ізраїль і Тайвань, продовжують боротися за своє право на існування". Про Україну — ні слова. Вона, очевидно, з точки зору цього "консерватора" за своє існування не бореться. Тому з нею, мабуть, можна "зачекати". Цинізм вищого ґатунку. Щось на рівні Лаврова або навіть Небендзі", — обурився політолог.

Олещук також розкритикував співгромадян, які продовжують розказувати, що республіканці зранку до ночі думають про допомогу Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Палата представників Конгресу США вигадує все нові і нові "схеми", щоби відкласти на невизначений термін розгляд питання про виділення Україні нового пакету макрофінансової допомоги, відзначив політолог Петро Олещук. При цьому Олещук висловив здивування, що досі знаходяться співгромадяни, які беруться доводити, що "Дональд Трамп з республіканцями мріють про допомогу Україні".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент Латвії Едгарс Рінкевичс підтримав заяву президента Франції Еммануеля Макрона про те, що Європа не повинна встановлювати для себе "червоні лінії" у російсько-українській війні, зокрема у питанні можливої відправки своїх військ в Україну. Президент Латвії також перефразував відомий крилатий латинський вираз "Carthago delenda est" ("Карфаген має бути зруйнований") на "Russia delenda est" ("Росія має бути зруйнована").



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини