Головна Новини Світ США Де Байден: ЗМІ піднімають паніку про його стан
commentss НОВИНИ Всі новини

Де Байден: ЗМІ піднімають паніку про його стан

Засоби масової інформації Трампа заявляють про критичний стан Байдена

22 липня 2024, 20:01
Поділіться публікацією:

Про трампівські ЗМІ у США активно розповсюджують інформацію про різке погіршення здоров'я президента США Джо Байдена. Дехто навіть каже, що він міг померти. Проте офіційні особи Білого дому та медичний персонал спростовують ці чутки, наголошуючи на стабільному стані здоров'я чинного президента.

Де Байден: ЗМІ піднімають паніку про його стан

ЗМІ республіканців заявили про тяжку хворобу Байдена

Джо Байден востаннє виходив у світ 17 липня, після чого пішов на самоізоляцію через COVID-19. Канал Fox News, який підтримує республіканців, вказав на те, що президент не виступав публічно і навіть не зробив відеозвернення, коли говорив про свою відмову від участі у виборах.

Минулого тижня лікар президента Кевін О'Коннор повідомив, що Байден має слабкий кашель і хрипоту, але в цілому його здоров'я покращується. За словами лікаря, всі основні показники здоров'я президента гаразд.

Однак, незважаючи на офіційні заяви, провідна Fox News Дана Періно висловила занепокоєння відсутністю нових фотографій Байдена.

"Вони навіть не оприлюднили його фото з Білого дому. Нічого! Я сподіваюся, що з ним все гаразд. Вибачте людям їхню цікавість, але у нас тут був божевільний вікенд. Можна доказ життя, будь ласка?" — сказала у прямому ефірі телеведуча Дана Періно.

Ультраправа активістка Лора Лумер стверджує, що здоров'я Байдена перебуває на критичному рівні, ґрунтуючись на інформації від "медичного джерела". Вона також припускає, що незабаром президент оголосить про свою відставку.

Де Байден: ЗМІ піднімають паніку про його стан - фото 2

У відповідь на чутки твіттер-аккаунт президента Байдена опублікував заяву:

"Ми Сполучені Штати Америки — немає нічого, що ми не зможемо зробити, якщо зробимо це разом. Я присвятив своє президентство тому, щоб довести це, і я продовжуватиму це робити сьогодні, завтра і кожен день, поки я маю честь бути вашим президентом. ", — йдеться у повідомленні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Як би не закінчилися вибори в США — це все одно буде поразка для Росії . Як передає портал "Коментарі", у цьому впевнений керівник Центру протидії дезінформації при РНБО, лейтенант Андрій Коваленко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини