Головна Новини Світ США Демократи хапаються за голову: що показала нова соціологія
commentss НОВИНИ Всі новини

Демократи хапаються за голову: що показала нова соціологія

За інформацією Politico, демократи мають дуже невеликі шанси на перемогу на виборах

18 липня 2024, 08:07 comments1329
Поділіться публікацією:

Альтернативні кандидати в президенти від Демократичної партії, зокрема віце-президент Камала Харріс, мають кращі рейтинги, ніж президент Джо Байден, серед виборців у семи ключових штатах, які традиційно визначають результати виборів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це свідчать результати закритого опитування демократів від BlueLabs Analytics, про які стало відомо рейтинговому виданню "Politico".

Демократи хапаються за голову: що показала нова соціологія

Вибори у США. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що опитування на основі інтерв'ю з понад 15 тисячами виборців у семи ключових штатах свідчить, що альтернативні кандидати від Демократичної партії випереджають президента Байдена в середньому на три пункти.

Практично кожен із кандидатів показує кращі результати, ніж Байден, у тому числі й віце-президент Камала Харріс. Остання, проте, відстає від середнього показника інших альтернативних кандидатів.

Ці дані доводять, що найкращі шанси перемогти Трампа матиме новий кандидат від демократів, а не Джо Байден.

Потенційними кандидатами з найбільшою підтримкою є сенатор від Арізони Марк Келлі, губернатор Меріленда Вес Мур, губернатор Пенсільванії Джош Шапіро і губернатор Мічигана Гретчен Уітмер. Усі четверо випередили Байдена приблизно на 5 пунктів у ключових штатах.

У матеріалі йдеться про те, що ці дані підтверджують погляди деяких стратегів, що сліпе об'єднання демократів навколо Харріс було б такою ж великою помилкою, як і сліпа підтримка переобрання Байдена. Майже вдвічі більше виборців вважають, що делегати мають номінувати найкращого кандидата, а не обирати наступного у черзі.

Сумніви щодо доцільності балотування Байдена на другий термін почали наростати після його теледебатів із Дональдом Трампом на CNN.

Читайте також на порталі "Коментарі" — побоювання виправдалися: у Байдена виявлено серйозне захворювання.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини