Головна Новини Світ США Демократи мають несподіваний план перемоги: навіщо Байден «розслабляє» штаб Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Демократи мають несподіваний план перемоги: навіщо Байден «розслабляє» штаб Трампа

Демократи можуть провести рокіровку кандидатів та перемогти на виборах

12 липня 2024, 15:51
Поділіться публікацією:

Чергова невдача американського президента Джо Байдена під час виступу, коли він назвав Володимира Зеленського Путіним, а Камілу Харріс Трампом, виглядає вже звичним елементом пейзажу, зазначив політолог, військовий Кирило Сазонов. На його думку, популярності перед виборами Байдену ці проколи точно не додають.

Демократи мають несподіваний план перемоги: навіщо Байден «розслабляє» штаб Трампа

Джо Байден

Сазонов вважає, що прихильники Дональда Трампа святкують – вони мають бронебійний аргумент, адже не треба доводити, що твій кандидат кращий – достатньо того, що його опонент просто не може нормально виконувати свої обов'язки.

Втім, Сазонов не виключив, що прихильники Трампа можуть рано радіти. На його думку, цілком можливо, що Демократична партія вже готова до впровадження свого сценарію перемоги на виборах.

"Він настільки очевидний, що про нього навіть особливо не говорять. Рокірування. В якийсь момент Байдена змінюють на молодого та адекватного кандидата. Або кандидатку. До захоплення прихильників Демпартії і радості тих, хто вагається. Ну а до того моменту Байден переконуватиме всіх, що ні в якому разі не зійде з гонки. Нехай Республіканська партія розслабиться та почне святкувати заздалегідь. Тим нищівнішим буде несподіваний удар", — вважає Сазонов.

Щоправда, каже експерт, у цьому сценарії є єдина умова – у Демпартії має бути в резерві відомий кандидат, бо часу на розкручування не буде.

"Немає проблем – у них ціла обойма відомих політиків на лаві запасних. Хоча б Мішель Обама. За яку здебільшого проголосують жінки, чорні та ліберали. А вона не одна, там кілька варіантів", – каже Сазонов.

За його словами, ця комбінація може реально спрацювати та дати демократам шанс на успіх на виборах.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що після своїх застережень Байден може програти вибори.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини