Головна Новини Світ США Держдеп США про поглиблення зв'язків між Іраном та Росією: проблеми для всього світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Держдеп США про поглиблення зв'язків між Іраном та Росією: проблеми для всього світу

Держдеп США розкрили деталі свого занепокоєння поглибленням зв'язків між Іраном та Росією

сьогодні, 11:31 comments1190
Поділіться публікацією:

Поглиблення зв'язків між Іраном та Росією дестабілізує ситуацію не лише на Близькому Сході, а й у всьому світі. Як передає портал "Коментарі", таку заяву під час брифінгу зробив речник Держдепу США Метью Міллер.

Держдеп США про поглиблення зв'язків між Іраном та Росією: проблеми для всього світу

Держдеп США. Фото: з відкритих джерел

Заява представника Держдепу прозвучала у відповідь на запитання журналіста, чи є у США занепокоєння щодо можливого залучення Росії до війни на Близькому Сході як союзника Ірану.

"Звичайно, ми вважаємо, що поглиблення зв'язків між Іраном та Росією неймовірно дестабілізує ситуацію в регіоні. Це неймовірно дестабілізує світ, і це стосується Близького Сходу. Це стосується всього, де діють Іран та Росія", – зазначив речник.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Європейський Союз готується до ухвалення пакету санкцій проти Ірану за постачання Росії балістичних ракет. Блок має намір погодити всі моменти із цим рішенням до того часу, коли лідери Євросоюзу зберуться на саміт у Брюсселі наприкінці цього місяця. Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що перші заходи торкнуться близько дюжини осіб та організацій, включаючи інжинірингові, металургійні та авіаційні компанії, повідомили джерела агентства.                                                               

"Bloomberg" пише, обмеження Євросоюзу стануть першою відповіддю на постачання ракет, і зараз розглядаються додаткові списки. Санкції ЄС вимагають підтримки всіх держав-членів, і плани можуть змінитись до того, як це відбудеться.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Іран та Росія стають ще ближчими: у США розкрили подробиці.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини