Головна Новини Світ США Ді Венс зробив сенсаційне зізнання про участь Гарріс у президентських виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

Ді Венс зробив сенсаційне зізнання про участь Гарріс у президентських виборах

На відміну від Трампа Ді Венс вважає учать Гарріс у президентській гонці ударом для республіканців

31 липня 2024, 11:57 comments1110
Поділіться публікацією:

Як відзначає видання Telegraph, Джей Ді Венс приватно визнав, що Камала Гарріс, яка замінила Джо Байдена на посаді кандидата в президенти від демократів, стала ударом для кампанії республіканців.

Ді Венс зробив сенсаційне зізнання про участь Гарріс у президентських виборах

Джей Ді Венс

За інформацією видання, виступаючи перед донорами він сказав: "Ми всі отримали трохи політичного удару". 

"Погана новина полягає в тому, що Камала Гарріс не має такого багажу, як Джо Байден , тому що, що б ми не говорили, Камала набагато молодша. І Камала Гарріс, очевидно, не буде боротися так, як Джо Байден", – сказав він.

Як відзначає видання, заява пана Венса різко контрастує з повідомленнями кампанії Дональда Трампа , який неодноразово наполягав на тому, що заміна Джо Байдена ніяк не вплине на результати президентських виборів, які мають відбутися у листопаді.

При цьому журналісти нагадали, що Трамп назвав Гарріс "гіршою, ніж Джо", а Джейсон Міллер, один із радників Трампа, сказав у недавньому інтерв’ю: "Демократи стрибають зі сковороди у вогонь. І вони, можливо, позбулися однієї проблеми з Джо Байденом, але вони успадкували абсолютно нову проблему з Камалою Гарріс".

Окрім того, журналісти додали, що минулого тижня Ді Венс сказав, що республіканці тепер працюватимуть над формуванням громадської думки щодо Камали Гарріс.

"У нас є дуже унікальна можливість, але також і дуже унікальний виклик, тому що, давайте будемо чесними, 10 днів тому були два кандидати, які балотувалися в президенти, і кожен мав свою думку про них. Любити їх чи ненавидіти, всі мають свою думку про Дональда Трампа та Джо Байдена за останні вісім років", – сказав пан Венс. "Але Камали Гарріс, люди насправді не знають", — додав політик.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що племінник Трампа підтримав Камалу Гарріс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини