Головна Новини Світ США Племінник Трампа підтримав Камалу Гарріс: що його розлютило
commentss НОВИНИ Всі новини

Племінник Трампа підтримав Камалу Гарріс: що його розлютило

Родич Дональда Трампа розкритикував колишнього президента США через його скандальні заяви та підтримав на виборах його конкурентку.

31 липня 2024, 09:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Племінник кандидата в президенти США Дональда Трампа Фред С. Трамп III підтримав Камалу Гарріс на пост президента. Причиною підтримки Гарріс родич Трампа назвав його різкі вислови. 

Племінник Трампа підтримав Камалу Гарріс: що його розлютило

Фред Трамп не підтримав Дональда Трампа, як кандидата в президенти США. Фото з відкритих джерел

61-річний Фред Трамп під час рекламної кампанії своїх мемуарів "Все в сім'ї: Трампи і як ми до цього дійшли" розповів, що підтримує головну конкурентку його дядька Камалу Гарріс.

"Я вірю в політику над політикою, і, без сумніву, політика Камали Гарріс — це те,  що я підтримую, тому я буду голосувати за Камалу Гарріс", — сказав Фред Трамп.

Крім того, племінник Трампа додав, що готовий "без вагань" агітувати за віцепрезидентку, якщо вона звернеться до нього з таким проханням.

Причиною підтримки Гарріс, а не свого дядька, Фред Трамп назвав критичні заяви колишнього президента США. У своїй книзі родич Трампа навів кілька прикладів. За його словами, Дональд Трамп заявляв, що американці-інваліди "повинні просто померти" через "витрати" та "форму, в якій вони перебувають". Також Фред Трамп зауважив, що під час розмов у сім'ї його дядько використовував расистські слова, наприклад з огидою говорив про темношкірих називаючи їх "неграми".

Речник Трампа Стівен Ченг відреагував на коментарі родича Трампа та заявив, що ці слова не відповідають дійсності.

"Це повністю сфабрикована і фейкова новина найвищого рівня. Це жахлива брехня, настільки відверто огидна, що може бути надрукована в засобах масової інформації. Кожен, хто знає президента Трампа, знає, що він ніколи не буде використовувати такі вислови", — сказав Ченг.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відомий історик застерігає українців від перемоги Трампа та порівняв його з Януковичем.

Також "Коментарі" писали про несподівану заяву Трампа щодо президентства у США. Лідер республіканців натякнув, що може керувати країною довше, ніж це дозволено Конституцією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини