Головна Новини Світ США Дівчина купила квиток до США на останні гроші, але переплутала рік вильоту
commentss НОВИНИ Всі новини

Дівчина купила квиток до США на останні гроші, але переплутала рік вильоту

Пасажирка збиралася повернутися в США після відпустки у Хорватії

11 серпня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Туристка з Америки купила квиток на літак на останні гроші, але випадково помилилася з роком вильоту — вона дізналася про це за годину до рейсу. Своєю історією дівчина поділилася в TikTok-акаунті.

Дівчина купила квиток до США на останні гроші, але переплутала рік вильоту

На борту літака. Фото: EasyJet

Так, пасажирка збиралася повернутися в США після відпустки у Хорватії, однак після прибуття в аеропорт вона несподівано виявила, що в квитку на літак зазначена дата на літо 2022 року. І вже майже змирилася з долею, побажавши підписникам "доброї чортової ночі".

"Зараз я сиджу біля входу в термінал без грошей і не знаю, що робити. На моєму телефоні скоро закінчиться інтернет, я залишуся без зв'язку", — розповіла мандрівниця в опублікованому відео.

Через деякий час дівчина змогла зв'язатися з представниками авіакомпанії EasyJet, на літак якої купила квиток, і в підсумку їй запропонували безоплатну допомогу та оплатили квиток на найближчий рейс до США.

Дівчина купила квиток до США на останні гроші, але переплутала рік вильоту - фото 2

Користувачі мережі здивовані неуважністю пасажирки й не можуть зрозуміти, навіщо купувати авіаквиток на останні гроші.

"Навіщо подорожувати, якщо ти купуєш квиток на літак за останні гроші?", "Коли-небудь всі пасажири будуть адекватними", "Вона купувала квитки наосліп?", "З ким не буває, але навіщо обурюватися, якщо це твоя вина?" — писали користувачі в коментарях.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в літаку турецьких авіаліній побилися пасажири. На борту літака авіакомпанії Tunisair, який мав здійснити рейс зі Стамбула в Туніс, сталася бійка між пасажирами, які знаходилися в салоні. Сутичка виникла до початку зльоту лайнера, тому інцидент ніяк не вплинув на безпеку інших пасажирів і екіпажу судна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини