Головна Новини Світ США До будівлі ООН прийшов чоловік з дробовиком та вимагав передати документи: як вирішили ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

До будівлі ООН прийшов чоловік з дробовиком та вимагав передати документи: як вирішили ситуацію

Озброєний американець хотів, щоб в ООН передали певні документи

3 грудня 2021, 14:25
Поділіться публікацією:

У Нью-Йорку 2 грудня до воріт будівлі ООН прийшов чоловік з дробовиком. Про озброєного невідомого розповіли поліціянтам пересічні громадяни. Про це повідомляє CNN.

До будівлі ООН прийшов чоловік з дробовиком та вимагав передати документи: як вирішили ситуацію

Чоловік приніс документи та зброю, скрін з відео

Відомо, що поліцейські три години намагалися поговорити з чоловіком, який розмовляв сам з собою, а після спроб поговорити почав погрожувати самогубством.

Спочатку поліціянти евакуювали цивільних осіб з навколишньої території. З озброєним протягом двох годин розмовляв офіцер поліції Нью-Йорка Метью Лібріцці з відділу екстренних служб. У чоловіка в сумці були деякі документи, які він хотів передати ООН. Організація Об’єднаних Націй підтверджує, що хакери зламали її системи на початку цього року.

За словами першого заступника комісара поліції Нью-Йорка Бенджаміна Такера, озброєного чоловіка узяли під варту. Затриманого доставили до лікарні. Там його обстежать. Затриманий американець родом з Флориди, раніше до кримінальної відповідальності не притягався.

Як розповів Такер, документи чоловіка передали в ООН, тоді він здався поліції. Правоохоронці відстежили маршрут затриманого. Відомо, що він зареєструвався в готелі, а потім попрямував до будівлі. Також було оглянуто його пікап на парковці. Ніяких вибухових речовин в авто чи номері не виявлено.

Наразі розслідування детективного бюро триває, тож характер документів не озвучують. Про звинувачення ще нікому не повідомили.

Як повідомляв портал "Коментарі", ООН намагається стримати кліматичну кризу. На засіданні судноплавного саміту держави обговорили стратегію щодо протидії кліматичній кризі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини