Головна Новини Світ США Допомога Україні: у Конгресі США оголосили про нову проблему
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога Україні: у Конгресі США оголосили про нову проблему

Продовження американської допомоги Україні опинилося під загрозою

26 січня 2024, 19:18
Поділіться публікацією:

Потенційна міграційна угода щодо посилення контролю за кордоном США, від якої залежить фінансування України, буде провалена у Палаті представників, навіть якщо за неї проголосують члени Сенату. Про це заявив спікер Палати представників США Майк Джонсон, передає портал "Коментарі" з посиланням на CNN.

Допомога Україні: у Конгресі США оголосили про нову проблему

Сенатори США досі не погодили виділення допомоги Україні. Фото з відкритих джерел

"Я хотів би надати коротку оновлену інформацію щодо доповнення та кордону, оскільки Сенат, схоже, не може дійти до будь-якої угоди. Якби чутки про зміст проєкту пропозиції були правдивими, він би в будь-якому разі був мертвий після прибуття до Палати представників", — заявив Майк Джонсон.

Спікер Палати представників також наголосив, що республіканці вимагають ухвалення міграційного законопроєкту HR 2, який передбачає різке посилення міграційної політики. За оцінками CNN, цей законопроєкт не буде підтриманий Сенатом, де більшість у демократів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що заступник командира 3-ї Окремої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін закликав народних депутатів припинили "цирк" навколо ухвалення нового закону про мобілізацію та врешті проголосувати за нього. Армія потребує поповнення особового складу, а тому мобілізацію населення доведеться проводити у будь-якому випадку. Війна має стати спільною справою всього українського народу, а не обов’язком для пасіонарної меншості та просто фоновою подією для інших громадян.

"Коментарі" також писали, що Володимир Путін неофіційними каналами сигналізує США, що відкритий до обговорення майбутніх заходів безпеки для України. Російський диктатор, ймовірно, готовий розглянути відмову від вимоги нейтрального статусу України та невступу до НАТО, однак й надалі наполягатиме на визнанні контролю над окупованими українськими територіями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

26 січня 2024, 19:34

Закінчиться гроші швидше війна закінчиться!


Новини