Головна Новини Світ США Дружина Трамп вперше відреагувала на замах на чоловіка: що сказала
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина Трамп вперше відреагувала на замах на чоловіка: що сказала

Меланія Трамп відреагувала та виступила із заявою стосовно замаху на експрезидента США Дональда Трампа

14 липня 2024, 22:35
Поділіться публікацією:

 Колишня перша леді Меланія Трамп відреагувала на замах на свого чоловіка, експрезидента США Дональда Трампа. Відповідний лист вона опублікувала в соцмережі Х у неділю, 14 липня.

Дружина Трамп вперше відреагувала на замах на чоловіка: що сказала

Дональд та Меланія Трамп (фото з відкритих джерел)

"Ми завжди були унікальним союзом. Америко, тканина нашої ніжної нації пошматована, але наша мужність і здоровий глузд повинні піднятися і знову об'єднати нас в одне ціле", – написала Меланія.

Вона подякувала працівникам спецслужб та правоохоронцям за захист її чоловіка Дональда Трампа. Меланія також висловила співчуття сім'ям тих, хто постраждав під час стрілянини.

Меланія Трамп назвала нападника "чудовиськом": "Чудовисько, яке визнало мого чоловіка нелюдською політичною машиною, намагалося виразити пристрасть Дональда – його сміх, винахідливість, любов до музики та натхнення...".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байден звернувся до нації та дав низку доручень. Президент США Джо Байден зробив низку нових заяв стосовно замаху на кандидата в президенти Дональда Трампа. 

Байден зазначив, що адміністрація отримала звіт, і наразі ФБР проводить розслідування, яке перебуває на початковому етапі. Хоча ще немає детальної інформації про мотиви, відомо, хто був стрілком.

Також "Коментарі" писали про те, що у США вже продають футболки з "переможним" фото ТрампаДесятки політиків і світових лідерів відреагували на замах на Дональда Трампа, висловлюючи йому підтримку. ЗМІ припускають, що цей інцидент може сприяти успіху республіканця на виборах. Тим часом фанати Трампа вже почали виготовляти футболки з його "переможним" фото після нападу. Як повідомляє Fox News, одразу кілька людей незабаром після замаху запропонували купити такі футболки.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини