Головна Новини Світ США У США вже продають футболки з «переможним» фото Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У США вже продають футболки з «переможним» фото Трампа

Стрілець поцілив Дональду Трампу у вухо, внаслідок чого на його обличчі можна було побачити цівку крові

14 липня 2024, 20:25
Поділіться публікацією:

 Десятки політиків і світових лідерів відреагували на замах на Дональда Трампа, висловлюючи йому підтримку. ЗМІ припускають, що цей інцидент може сприяти успіху республіканця на виборах. Тим часом фанати Трампа вже почали виготовляти футболки з його "переможним" фото після нападу. Як повідомляє Fox News, одразу кілька людей незабаром після замаху запропонували купити такі футболки.

У США вже продають футболки з «переможним» фото Трампа

Замах на Трампа (фото з відкритих джерел)

Стрілець влучив у вухо Дональда Трампа, внаслідок чого на його обличчі з'явилася цівка крові. Охорона вивела Трампа зі сцени, але незабаром він повернувся, піднявши в повітря стиснутий кулак і вигукнувши: "Борись! Борись! Борись!".

Блогери-близнюки Ходж, які підтримують Трампа, опублікували в соцмережах свій дизайн футболок із репортерським фото, що зафіксувало цей момент. Вони заявили, що 100% виторгу від продажу підуть на президентську кампанію Трампа.

Інший користувач X опублікував фото футболки з таким самим зображенням і підписом: "If you come for the king, you best not miss" (Якщо прийшов за королем, краще не промахнися).

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що директорку Секретної служби США викликають до Конгресу після замаху на Трампа. У зв'язку із замахом на експрезидента Дональда Трампа Наглядовий комітет Палати представників США запросив для свідчень директорку Таємної служби США Кімберлі Чітл. Про це повідомляє видання "Коментарі" із посиланням на допис комітету в твіттері. 

Як зазначається, керівник цього органу Джеймс Комер запросив директорку Таємної служби США Чітл дати свідчення на слуханнях у понеділок, 22 липня.

Також "Коментарі" повідомляли про реакцію світових лідерів на спробу вбивства Дональда Трампа14 липня на передвиборчому мітингу у Пенсильванії прозвучало кілька пострілів, а кандидат в президенти США Дональд Трамп отримав поранення вуха. Згодом стало відомо, що на мітингу загинула одна людина, двоє було поранено, а нападника вбито. Світові лідери відреагували на спробу вбивства Трампа та засудили стрілянину.
 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини