Головна Новини Світ США Думав, що грабіжник: в США чоловік помилково застрелив власну 8-річну дочку
commentss НОВИНИ Всі новини

Думав, що грабіжник: в США чоловік помилково застрелив власну 8-річну дочку

Дівчинка ховалася в шафі

1 вересня 2021, 16:12 comments1626
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки (США) чоловік застрелив власну дочку. Про це повідомляє видання KAIT8.

Думав, що грабіжник: в США чоловік помилково застрелив власну 8-річну дочку

У США чоловік вбив власну дочку. Фото з відкритих джерел.

Як стало відомо, інцидент стався в американському місті Мемфіс, що в штаті Теннессі. 31-річний чоловік вбив свою 8-річну дочку з вогнепальної зброї.

Правоохоронцям підозрюваний розповів, що його громадянська дружина (мати загиблої) поскаржилася йому на дивний шум у будинку. Чоловік взяв пістолет і почав обстежувати будинок, побоюючись, що в нього пробралися грабіжники. Він рвучко відчинив дверцята шафи, побачив у ньому силует і вистрілив. Як виявилося, там ховався дитина. Куля потрапила в груди дівчинки.

Потерпілу терміново доставили в медичний заклад, однак було вже пізно. Від отриманих травм вона померла.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Американському штаті Місісіпі обрушилася частина автодороги. Водії, не побачивши обвалення, продовжували рух і падали з обриву. На думку поліціянтів, обвалення дороги могло статися через проливні дощі, які утворилися під час урагану. В результаті події загинули дві людини і ще кілька отримали поранення різного ступеня тяжкості. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в одному з міст США, який сильно постраждав після потужного урагану "Іда" влада ввела комендантську годину. У населеному пункті відключеному від електроенергії почастішали випадки грабежів. Співробітники правоохоронних органів вважають, що такі заходи допоможуть запобігти подальшому зростанню злочинності. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини