Головна Новини Світ США Автомобілі з людьми падали в обрив: в США обвалилася дорога (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Автомобілі з людьми падали в обрив: в США обвалилася дорога (ФОТО)

За припущеннями поліцейських, обвал дороги міг статися через проливні дощі

1 вересня 2021, 11:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Сполучених Штатах Америки обвалилася частина автодороги. Про це повідомляє видання Associated Press.

Автомобілі з людьми падали в обрив: в США обвалилася дорога (ФОТО)

Обвал дороги в США. Фото: Twitter

Як стало відомо, інцидент стався в американському штаті Міссісіпі. Там обвалилася частина шосе. Автомобілі один за одним падали в обрив. У результаті події загинуло двоє людей і ще багато отримали поранення різного ступеня тяжкості. На місце події прибули правоохоронці та медики. Потерпілі були госпіталізовані.

Автомобілі з людьми падали в обрив: в США обвалилася дорога (ФОТО) - фото 2

За припущеннями правоохоронців, обвалення дороги могло статися через проливні дощі, які викликав ураган "Іда". Водії автомобілів, не помітивши зникнення проїжджої частини, продовжували рух і падали в обрив.

Транспортні засоби діставали за допомогою крана. Через руйнування на автодорозі шкільні автобуси не зможуть доставляти дітей до навчального закладу. Влада була вимушена призупинити навчання в школі.

У мережі з'явилися фотографії з місця подій.

Автомобілі з людьми падали в обрив: в США обвалилася дорога (ФОТО) - фото 3

Фото: Twitter

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що біля берегів американського штату Каліфорнія зазнав аварії військовий вертоліт. Літальний апарат злетів з борту авіаносця під назвою Abraham Lincoln. У нього на борту знаходилося шестеро членів екіпажу. На цей момент вдалося врятувати одну людину. Пошуково-рятувальна операція триває. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що популярна Instagram-блогерка знайдена мертвою в США. Бездиханне тіло 33-річної жінки було виявлено в її будинку, також поруч лежав труп 34-річного чоловіка. Правоохоронці припустили, що чоловік міг убити блогерку, а потім покінчити своє життя самогубством. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини