Головна Новини Світ США Джей Ді Венс має всі шанси стати президентом США: коли і за яких умов
commentss НОВИНИ Всі новини

Джей Ді Венс має всі шанси стати президентом США: коли і за яких умов

Є думка, що Джей Ді Венс може очолити Білий дім у 2028 році

16 липня 2024, 18:57
Поділіться публікацією:

Сенатор від штату Огайо Джей Ді Венс, який може стати віце-президентом США у разі перемоги Дональда Трампа, має високі шанси очолити країну у 2028 році. Про це повідомив економіст Сергій Алексашенко в ефірі Bild.

Джей Ді Венс має всі шанси стати президентом США: коли і за яких умов

Джей Ді Венс

Зокрема, Алексашенко пояснив, що вибір Трампа на користь Венса є цілком зрозумілим, адже Венс — молодий і енергійний політик, який вміє добре виступати і справляти враження.

"Чому Трамп на ньому вирішив зупинитися добре зрозуміло: молодий, енергійний. Відповідно, контраст і з самим Трампом, і тим більше з Джо Байденом. Дуже добре говорить, дуже красиво. Дуже красива, дуже правильна, дуже зрозуміла, виразна, аргументована промова. Власне кажучи, дві вищі освіти, включно з Єлем, просто так не проходять", — сказав Алексашенко. 

Економіст додав, що Венс допоможе Трампу залучити голоси молоді, освічених громадян та працівників шахт на виборах. Якщо Венс стане віце-президентом, то у 2028 році він матиме хороші шанси стати президентом США.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Трамп обрав собі віце-президента, який неодноразового критикував допомогу Україні. Втім, окремі експерти радять не панікувати через те, що Трамп хоче бачити своїм віце-президентом Венса. Вони звертають увагу на те, що свого часу він був нещадним критиком Трампа і навіть називав його американським Гітлером. Тобто, за їх словами, Венс за необхідності може кардинально змінювати свою думку.

Разом з тим, говорять, що Джей Ді Венс, вже тільки власною системою поглядів додасть хаосу і напруги, бо по внутрішньому порядку денному він правий екстреміст. Окрім того, окремі експерти говорять, якщо Трамп помре чи втратить дієздатність, Америкою офіційно буде правити перший фашист.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини