Головна Новини Світ США Джо Байден повідомив про вихід із президентських перегонів у США (ДОКУМЕНТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден повідомив про вихід із президентських перегонів у США (ДОКУМЕНТ)

Демократична партія має обрати іншого кандидата для участі у виборах 2024 року.

21 липня 2024, 21:15
Поділіться публікацією:

 Американський президент Джо Байден оголосив про своє рішення вийти з президентських перегонів. У своїй заяві, Байден висловив подяку за можливість служити як президент і зазначив, що хоча він спочатку мав намір балотуватися на другий термін, тепер вважає за краще зосередитися на виконанні своїх обов'язків до кінця терміну.

Джо Байден повідомив про вихід із президентських перегонів у США (ДОКУМЕНТ)

Джо Байден (фото з відкритих джерел)

"Для мене було найбільшою честю в моєму житті служити вам як президент. І хоча я мав намір балотуватися на переобрання, я вважаю, що в інтересах моєї партії та країни для мене краще відійти в сторону і зосередитися виключно на виконанні своїх обов'язків як президента на залишок мого терміну," – заявив Байден.

Президент пообіцяв надати більше інформації про своє рішення найближчими днями. Причиною такого кроку стало те, що після дебатів з Дональдом Трампом, які багато хто вважає провальними для Байдена, зросла увага до його подальшої політичної кар'єри.

Джо Байден повідомив про вихід із президентських перегонів у США (ДОКУМЕНТ) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Байдена "добивають". Стало відомо, хто його замінить у президентській гонці. Схоже на те, що Джо Байдена, як у приказці "почали бити гуртом", відзначив політтехнолог Олег Постернак і додав, варто готуватися у найближчий тиждень до нового повороту у виборчій кампанії.

Окрім того, він нагадав, що уже і колишній шеф Байдена Барак Обама вважає, що шанси президента Байдена до перемоги значно зменшилися і йому необхідно серйозно розглянути життєздатність його кандидатури.

За його словами, президентом Байден ще залишиться, а от кандидатом ймовірніше за все ні. Після його оголошення почнеться полювання за "чикагськими" голосами — голосами делегатів зʼїзду Демократичної партії.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини