Головна Новини Світ США Джо Байден виступив в ООН та розкритикував Росію, яка хоче знищити Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Джо Байден виступив в ООН та розкритикував Росію, яка хоче знищити Україну

Байден звинувачує Росію в "безвідповідальних" ядерних загрозах, які порушують статут ООН

22 вересня 2022, 00:24
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден ввечері 21 вересня звинуватив Російську Федерацію у "безрозсудних" і "безвідповідальних" погрозах щодо застосування ядерної зброї. Окрім того, американський президент наполягає, що Росія порушила головні принципи членства в ООН, коли напала на Україну. Як повідомляє інформаційне агентство Reuters, така заява Байдена прозвучала на Генасамблеї ООН в Нью-Йорку.

Джо Байден виступив в ООН та розкритикував Росію, яка хоче знищити Україну

Джо Байден виступив в ООН та розкритикував Росію. Фото з відкритих джерел

21 вересня вранці вийшло звернення президента РФ Володимира Путіна про часткову мобілізацію. Під час промови президент Росії погрожував застосувати ядерну зброю. НАТО вважає такі заяви Путіна кроком відчаю, адже президент РФ відчуває близьку поразку. Президент США також висловив подібну думку у своїй промові.

Ще раз сьогодні президент Путін відкрито погрожував Європі ядерною зброєю, безрозсудно нехтуючи обов’язками режиму нерозповсюдження, — проголосив Байден.

Також американський президент сказав, що Російській Федерації ніхто не погрожував і тільки Росія хоче й надалі війни, хоч і говорить, що вона виступає за мир.

Байден сказав, що ніхто не погрожував Росії, незважаючи на її заяви про протилежне, і що лише Росія прагнула конфлікту, і він використав обстановку ООН, щоб підкреслити свою думку про те, що Москва порушила цінності цього органу.

Постійний член Ради Безпеки ООН вторгся до свого сусіда, спробував стерти суверенну державу з карти. Росія безсоромно порушила основні принципи Статуту ООН, — говорить Байден.

Також президент США Джо Байден висловився про цілі Росії у цій війні.

Ця війна полягає в тому, щоб знищити право України на існування як держави, зрозуміле й просте, і право України на існування як народу. – озвучив американський президент.

Раніше "Коментарі" повідомляли про секретну групу США, яка приїхала в Росію.

Також "Коментарі" писали про слова Генеральний секретар НАТО Єнса Столтенберга, який вважає, що Росія хоче стерти Україну з лиця землі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини