Головна Новини Світ США Секретна група з США провела зустріч з керівництвом Росії у Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Секретна група з США провела зустріч з керівництвом Росії у Москві

Американці прилетіли до росіян для важливих перемовин про обмін

14 вересня 2022, 12:50 comments2507
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський політик Білл Річардсон і його команда відвідали Москву і провели таємну зустріч з керівництвом Російської Федерації. Про це повідомляє CNN.

Секретна група з США провела зустріч з керівництвом Росії у Москві

Секретна група з США провела зустріч з керівництвом у Москві. Фото з відкритих джерел

Деталі переговорів не розголошуються. Речник політика американському виданню сказав, що поки вони нічого не можуть коментувати. Візит офіційних осіб США відбувся якраз у той час, коли Росія зазнала значної поразки від українського контрнаступу на Харківщину.

Річардсон і його команда зустрічалися з російським керівництвом безпосередньо перед вторгненням в Україну в лютому. Також між політиками відбулась зустріч у квітні, коли РФ звільнила американського солдата Тревора Ріда.

Про нинішній візит американців ЗМІ повідомляли ще в липні, але він був відкладений на два місяці. Держсекретар Держдепу запропонував Кремлю "цікаву пропозицію". Група на чолі з колишнім губернатором Нью-Мексико Біллом Річарсоном прагне домовитись з росіянами про обмін своїх громадян. Як стало відомо CNN американці хочуть передати РФ торгівця зброєю Віктора Бута, а на заміну отримати двох своїх громадян, це Ґрінер та Велан, які отримали звинувачення у шпигунстві від Росії.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про таємний економічний звіт для Путіна. В ньому було представлено графік виходу з кризи через війну з Україною. Як дослідили російські економісти, навіть за найсприятливіших умов економіка РФ в найближчі кілька років не повернеться до рівня, що був перед початком повномасштабного вторгнення.

Також "Коментарі" писали про витрати керівництва РФ на таємну світову кампанію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини