Головна Новини Світ США Джонсон може стати Джонсонюком. Проте трампісти вигадали, як цьому завадити
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон може стати Джонсонюком. Проте трампісти вигадали, як цьому завадити

Спікер Палати представників США Майк Джонсон планує зробити кроки, аби добитися ухвалення законопроєкту, який передбачає допомогу Україні. Про це в коментарі «24 каналу» сказав американський політолог Раміз Юнус

2 березня 2024, 23:15
Поділіться публікацією:

Як вважає американський політолог, "шоу" із виділенням допомоги Україні наближається до свого логічного завершення. За його словами, Майк Джонсон таки планує вжити кроків у напрямку допомоги Україні після зустрічі з президентом Джо Байденом.

Джонсон може стати Джонсонюком. Проте трампісти вигадали, як цьому завадити

Майк Джонсон

За словами радника з національної безпеки Джейка Саллівана, Джонсон має можливість зробити історичний крок та вийти зі тіні свого попередника. Як підкреслив політолог, він має ухвалити правильне історичне рішення щодо допомоги Україні, як політичний лідер, який обіймає важливу посаду у Сполучених Штатах.

"Якщо він ухвалить це рішення, а прибічники Трампа почнуть ініціювати тему його відставки, то лідер меншості демократів у нижній палаті сказав, що вони не підтримають відставку Джонсона, якщо той поставить на голосування проєкт закону про підтримку України, який ініціювала верхня палата",
- сказав американський політолог.

За словами Юнуса, ситуація рухається у позитивному напрямку. Перепалка щодо голосування за допомогу Україні, каже він, є стандартною справою для Сполучених Штатів. Таким чином, Україна має всі шанси отримати необхідну допомогу, оскільки це вигідно обом політичним партіям.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у США з жовтня не можуть ухвалити питання про виділення пакету допомоги Україні на 2024 рік. Зараз питання "зависло" у Палатіпредставників, перш за все, стараннями її спікера-трампіста Майка Джонсона. Багато американських політиків і військових говорять про те, що подібні тяганини б'ють не тільки по Україні, а й по всьому світовому порядку, заснованому на принципах демократії. Але віз і нині там.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини