Головна Новини Світ США Джонсон зустрівся з Трампом і поговорив про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсон зустрівся з Трампом і поговорив про Україну

Колишній прем'єр Британії зустрівся з Трампом після замаху на нього

16 липня 2024, 23:37
Поділіться публікацією:

Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон зустрівся з кандидатом у президенти США від Республіканської партії Дональдом Трампом.

Джонсон зустрівся з Трампом і поговорив про Україну

Джонсон говорив з Трампом про Україну. Фото з Instagram Джонсона

Зустріч політиків відбулася після того, як Трамп пережив замах та був офіційно висунений Республіканською партією кандидатом у президенти США.

У своєму Instagram Джонсон повідомив, що "радий був зустрітися з Трампом, який перебуває у відмінній формі після ганебного замаху на його життя".

За словами британського експрем'єра, з Трампом він говорив про підтримку України.

"Ми обговорили Україну. Я не сумніваюся, що він буде сильним і рішучим у підтримці цієї країни та захисті демократії", — написав Борис Джонсон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у США, як кажуть розумні люди, не має менш владної позиції ніж віце-президент, говорить політолог Юрій Богданов. Інша проблема, додає він, що вибраний Дональдом Трампом ДжейДі Венс, вже тільки власною системою поглядів додасть хаосу і напруги, бо по внутрішньому порядку денному він правий екстреміст.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що кум російського диктатора Володимира Путіна та колишній народний депутат України підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук написав лист кандидату в президенти США Дональду Трампу. Медведчук у листі до Трампа пише, що експрезидент США неодноразово заявляв про бажання закінчити війну та "принести мир в Україну". Однак, за словами кума Путіна, нібито президентство Трампа буде заважати Зеленському. За словами колишнього нардепа, замах на Трампа нібито може містити "український слід", адже Трамп, як стверджує Медведчук став "особистим ворогом українського неонациста Зеленського".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини