Головна Новини Світ Росія Медведчук написав лист Трампу: у ньому несподіваний текст про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведчук написав лист Трампу: у ньому несподіваний текст про Україну

Віктор Медведчук у листі до Трампа звинуватив Україну у причетності до спроби замаху на колишнього президента США.

16 липня 2024, 17:07 comments1324
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Кум російського диктатора Володимира Путіна та колишній народний депутат України підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук написав лист кандидату в президенти США Дональду Трампу. У ньому Медведчук вважає, що у нападі на Трампа є "український слід". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Медведчук написав лист Трампу: у ньому несподіваний текст про Україну

Віктор Медведчук написав лист Трампу. Фото з відкритих джерел

Віктор Медведчук у листі до Трампа пише, що експрезидент США неодноразово заявляв про бажання закінчити війну та "принести мир в Україну". Однак, за словами кума Путіна, нібито президентство Трампа буде заважати Зеленському.

"Але цей світ означає втрату влади нацистським режимом Зеленського та його американськими кураторами з адміністрації Байдена", — йдеться в повідомлені Медведчука до Трампа.

За словами колишнього нардепа, замах на Трампа нібито може містити "український слід", адже Трамп, як стверджує Медведчук став "особистим ворогом українського неонациста Зеленського".

Підозрюваний у держзраді Віктор Медведчук назвав Зеленського "негідником" та додав, що український президент не зупиниться ні перед чим, щоб завадити Дональду Трампу виграти вибори в США.

"Думаю, що у справі про замах на вас з'явиться український слід", — пише Медведчук.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колаборант з Росією та представник окупаційної влади в Криму Сергій Цеков в день нападу на Трампа звинуватив у цьому Україну.

Також "Коментарі" писали про те, що в Кремлі відреагували на спробу вбивства кандидата в президенти США Дональда Трампа. Речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів, чи зателефонує Путін лідеру республіканців.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини