Головна Новини Світ США Джонсона тепер не впізнати: що має намір вимагати від Байдена по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Джонсона тепер не впізнати: що має намір вимагати від Байдена по Україні

Спікер Майк Джонсон порушить у Білому домі питання мікроменеджменту війни в Україні

6 червня 2024, 08:32
Поділіться публікацією:

Спікер Палати представників Майк Джонсон вважає, що нинішніх часткових дозволів для ЗСУ на використання зброї США від адміністрації Джо Байдена недостатньо. Він планує порушити це питання у розмові з адміністрацією Білого дому. Як передає портал "Коментарі", таку позицію речник Палати представників озвучив у коментарі "Голосу Америки".

Джонсона тепер не впізнати: що має намір вимагати від Байдена по Україні

Майк Джонсон. Фото: з відкритих джерел

"Я не вважаю, що ми повинні займатися мікроменеджментом воєнних зусиль в Україні. Я вважаю, що нам потрібно дати їм зброю, необхідну для захисту, і для того, аби дати відсіч росіянам. Я не погоджуюсь з президентом у цьому. Я вже говорив про це, і буду говорити знову. Ми будемо вести розмови з Білим домом про це", — зазначив Майк Джонсон.

Лідери Демократичної партії у Палаті представників також висловили сподівання, що всі обмеження на використання зброї США проти Росії буде знято.

Читайте також на порталі "Коментарі" — представник Державного департаменту Метью Міллер заявив, що дозвіл США на удари з американської зброї по цілях на території Росії покликаний краще захистити Україну і не призведе до ескалації бойових дій на фронті. Про це чиновник сказав під час брифінгу.

Також видання "Коментарі" повідомляло – дозвіл українським військам бити територією Росії західним озброєнням – це новий етап допомоги Києву від союзників. Про це пише видання "Le Monde".                                                                                                     

Раніше "Коментарі" писали – удари західною зброєю по РФ: чи це зупинить військові дії на Харківщині.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини