Головна Новини Світ США Є багато причин: у Білому домі розповіли, чому Байден постійно кашляє (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Є багато причин: у Білому домі розповіли, чому Байден постійно кашляє (ВІДЕО)

Вже незабаром американський лідер планує пройти повний медогляд

17 вересня 2021, 10:09
Поділіться публікацією:








В останні тижні користувачі соціальних мереж стали активно обговорювати стан здоров'я американського лідера Джо Байдена. Зокрема, американці стурбовані кашлем, який часто супроводжує 78-річного президента під час публічних виступів. Однак у Білому домі запевняють, що причин для хвилювання немає, передає 24 канал.

Є багато причин: у Білому домі розповіли, чому Байден постійно кашляє (ВІДЕО)

Джо Байден - фото з відкритих джерел

За словами представника Джо Байдена Джен Псакі, частий кашель американського глави не є приводом для занепокоєння. Прессекретар зазначила, що під час робочих поїздок Байдена завжди супроводжує його особистий лікар, який на постійній основі проводить його огляди.

Дженніфер Псакі додала, що для кашлю є багато причин. Кашель може виникати й під час незначної застуди, або просто, щоб прочистити горло.

Прессекретар повідомила, що вже незабаром американський лідер планує пройти повний медогляд, після чого пресі повідомлять про його результати.

Зазначимо, що останнім часом кашель став постійним супутником Джозефа Байдена. Це спровокувало бурхливе обговорення у мережі, аж до теорій про невиліковну хворобу президента США.

Раніше у матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що американський президент Джо Байден потрапив у безглузду ситуацію під час важливого заходу. Американський лідер забув ім'я австралійського прем'єр-міністра під час оголошенні про створення нового військового альянсу між Австралією, Великобританією і Сполученими Штатами Америки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський запропонував Байдену конкретний і поетапний план економічної трансформації України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини