Головна Новини Світ США Експерт про страхи США: Сьогодні віддадуть Україну, завтра - Прибалтику, а потім Польщу
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт про страхи США: Сьогодні віддадуть Україну, завтра - Прибалтику, а потім Польщу

Західні ЗМІ відверто пишуть про те, що президент США Джо Байден боїться ядерних погроз Росії. Як вважає військовий Юрій Касьянов, якщо боятися божевілля Путіна, то це буде означати віддати йому Україну, потім – країни Балтії та Польщу

16 квітня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

За інформацією The Wall Street Journal, президент США Джо Байден боїться ядерних погроз російського диктатора Володимира Путіна. Саме тому, вважають журналісти, Білий дім недостатньо допомагає Україні в війні з Росією.

Експерт про страхи США: Сьогодні віддадуть Україну, завтра - Прибалтику, а потім Польщу

Юрій Касьянов

За словами військового Юрія Касьянова, це як у кіно, коли бандит, захопивши заручників або погрожуючи підірвати бомбу в хмарочосі, вимагає 100 млн доларів, гелікоптер і наркотики. Якщо дати йому все це — він втече, а потім візьметься за старе.

"Так і з Росією — боятися, що кремлівські божевільні шандарахнуть атомною бомбою, означає сьогодні віддати Україну, завтра Прибалтику, післязавтра Польщу, а далі — пішло-поїхало... Так і без Америки можна залишитися",
- відзначив Касьянов.

На його думку, Україні в цих умовах потрібно багато думати про те, де на болотах зберігаються ці чортові бомби, щоб не загубили.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що раніше з’явилася інформація від республіканців, що радник Білого дому з питань нацбезпеки Джейк Салліван боїться всіх погроз Росії із приводу того, що вона вдарить по Америці ядерною зброєю, якщо та буде занадто активно допомагати Україні у війні. Тоді підкреслювалося, що буцімто Байден має такі ж самі страхи.

У свою чергу координатор зі стратегічних комунікацій Ради національної безпеки Білого дому Джон Кірбі заявив, що США не будуть діяти в Україні так само, як діяли під час атаки Ірану на Ізраїль, коли збивали іранські дрони та ракети. За його словами, мова йде про дві різні війни. Він підкреслив, що Байден завжди казав, що Америка не буде приймати безпосередню участь у війні в Україні. Кірбі додав, що США вважають за краще надати Києву необхідну зброю, щоб він міг сам захищатися від агресії Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 квітня 2024, 11:08

Ні, віддадуть тільки гниле - здорове віддавати не будуть. Навіть і не намагайтесь залякувати інших щоб втягнути їх у юдейсько-путинську кризу. Нічого у вас не вийде.


Новини