Головна Новини Світ США Експерт: Виглядає так, що Америка править світом, а Кремль править Америкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Виглядає так, що Америка править світом, а Кремль править Америкою

Трамп продемонстрував, що він готовий «купувати» всі погрози РФ

19 липня 2024, 18:45
Поділіться публікацією:

Як відзначає член Українського центру Міжнародного ПЕН-клубу Олексій Панич, найпоширеніша на сьогодні маніпуляція стосовно російсько-української війни — це заклики не "відновити справедливість", не "покарати агресора", а "зупинити війну".

Експерт: Виглядає так, що Америка править світом, а Кремль править Америкою

США і РФ

"І це звучить зараз з кожної праски, від відозви нобелівських лауреатів (яку, радше за все, писали в Москві) до вчорашнього виступу Трампа", — заявив експерт.

За його словами, так само заяви Дональда Трампа про жахи Третьої світової — це чудовий приклад успішного наративного регулювання з Кремля, бо стратегічна мета диктатора Путіна в тому й полягає, щоби не починати Третю світову, а якомога дорожче продати свою згоду її не починати.

"Ну от, Байден на це досі не купився (хоча в нього є ще півроку, і тут явно відбувається якийсь підспудний рух навколо другого "Саміту миру"), а Трамп на весь світ заявляє, що готовий це купляти і щодо ціни сторгується. Поки виглядає так, що Америка править світом, а Кремль править Америкою. Принаймні Трампом так точно", — відзначив Панич.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кандидат у президенти США Дональд Трамп звинуватив адміністрацію свого опонента Джо Байдена у тому, що вона нібито несе відповідальність за початок повномасштабної російської агресії проти України. За його словами, він нібито намагається вирішити "кризу", яка зараз відбувається в Україні.

При цьому ймовірний віце-президент Джей Ді Венс заявив, що Вашингтон не здатний сьогодні зробити стільки зброї, скільки вистачило б для перемоги України. При цьому в Пентагоні заявили, що вони не будуть коментувати політичні промови.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини