Головна Новини Світ США Евакуація Трампа через стрілянину: спецагент розповів, що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Евакуація Трампа через стрілянину: спецагент розповів, що сталося

У секретній службі Трампа розповіли, хто стріляв біля Білого дому

11 серпня 2020, 10:19
Поділіться публікацією:

Секретна служба США на своїй сторінці в Twitter оприлюднила деталі інциденту зі стріляниною біля Білого дому у Вашингтоні, через яку президент Дональд Трамп екстрено перервав виступ.

Евакуація Трампа через стрілянину: спецагент розповів, що сталося

Правоохоронці вже з'ясували, що до агента секретної служби, який був на посту біля Білого дому, підійшов 51-річний американець і заявив, що він озброєний. Після цього дії незнайомця були вельми агресивними: він зробив різкий рух в сторону офіцера, витягнув предмет, схожий на пістолет, і прийняв стійку стрілка. У відповідь агент випустив кулю, яка потрапила в торс незнайомця. Повідомляється, що спецслужба надала чоловікові першу допомогу і відвезла в лікарню. Зараз за даним фактом триває розслідування: перевіряють як потерпілого, так і спецагента.

Нагадаємо, постріли у резиденції американського президента прозвучали якраз в той момент, коли Дональд Трамп вийшов до журналістів на прес-конференцію. Її проводили всередині Білого дому. Однак як тільки стало відомо про стрілянину, главу держави тут же, не пояснюючи причин, вивели із зали співробітники секретної служби.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини